Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια: Πρόβλεψη για το καθένα ξεχωριστά ενόψει του τέλους της χρονιάς

Άκρως ερωτική η εβδομάδα που μας έρχεται. Δείτε τις αναλυτικές προβλέψεις για το ζώδιο σας ή για το ζώδιο του αγαπημένου σας προσώπου!

ΚΡΙΟΣ

Κάνεις μια βουτιά στα βαθιά με στόχο να εξερευνήσεις και άλλα πεδία. Γιατί εκτός από τα εύκολα θέλεις αληθινά να διαπραγματευτείς και τα δύσκολα που νιώθεις για ένα συγκεκριμένο άτομο. Βέβαια, έχεις την καλή νεράιδα, την Αφροδίτη, στον άξονά σου και μαζί με τον Άρη θα δημιουργηθούν νέα δεδομένα για σένα και κατ' επέκταση με το άτομο που είσαι μαζί του. Η γνωριμία με ένα Ζυγό ή Σκορπιό είναι δεδομένη αυτήν την περίοδο, οπότε άνοιξε τις κεραίες σου και μην χαλάσεις με τίποτα την καλή σου διάθεση. Οι πρωτοβουλίες που θα πάρεις θα είναι σίγουρα καλές γιατί θα έχεις πολύ δυνατό ένστικτο.

ΤΑΥΡΟΣ

Δεν αμφισβητείς πλέον τη δυνατότητα της ανοικτής επικοινωνίας, οπότε θα έρθεις πιο κοντά με τον Κριό ή τον Ζυγό γιατί θα σταματήσεις να βάζεις τόσο μεγάλα όρια. Θα συγχωρήσεις με έναν τρόπο τα «παραπτώματα» του άλλου ατόμου, γιατί θα έχεις μια πιο αεράτη άποψη για τα πράγματα και τις καταστάσεις. Η σχέση με τον Σκορπιό θα γίνει πιο δυνατή και θα έχετε από κοινού κάποιες επαγγελματικές επαφές οι οποίες θα σου κάνουν πολύ καλό. γιατί θα νιώσεις ότι θα σε ωφελήσουν γενικά στο μέλλον. Η συμβίωση με ένα πρόσωπο που είναι για σένα το ιδανικό αυτήν την στιγμή θα σου κάνει πολύ καλό.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ

Είσαι σε μια καλύτερη φάση και θα δυναμώσεις γιατί θα έχεις τα προσόντα να ξεκινήσεις κάτι καλό. Η διαδικασία με τον Ζυγό θα σου φανεί εύκολη ξαφνικά και εσύ θα κάνεις ένα βήμα. Η σχέση με ένα Σκορπιό είναι πολύ μοιραία για σένα και όλα βρίσκονται σε μια φάση εξέλιξης, κάτι που δεν μπορείς να το σταματήσεις ή να το αλλάξεις, απλά να το παρατηρείς γιατί μέσα από αυτό ξεδιπλώνεται ένα πολύ μυστηριώδες κομμάτι του εαυτού σου. Η καλή επικοινωνία πάντως θα σε βοηθήσει να λύσεις τα προβλήματα με έναν Τοξότη με τον οποίο μπορεί όλα να είστε οριακά αυτήν τη στιγμή.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι συνθήκες με το Ζυγό αλλάζουν και γίνονται πολύ καλύτερες γιατί με ένα τρόπο προσεγγίζεις και μια άλλη πλευρά του εαυτού σου που χρειάζεται μεγαλύτερη επικοινωνία αλλά και συντροφικότητα. Το ότι θα ρίξεις νερό στο κρασί σου είναι η λύση σε πολλά προβλήματα που είχες αυτήν την περίοδο. Οπότε θα περάσεις πιο εύκολα γιατί θα έχεις αλλάξει εσύ ήδη. Η κοινωνικότητα θα είναι σημαντική για σένα γιατί με αυτόν τον τρόπο θα ανοίξεις και θα επικοινωνήσεις με τον Υδροχόο πολύ πιο εύκολα. Με τον Σκορπιό έχει ήδη δημιουργηθεί κάτι δυνατό και τώρα αυτό που απομένει από την πλευρά σου είναι φτιάξεις μέσα σου το σταθερό πλαίσιο.

ΛΕΩΝ

Η συντροφικότητα για σένα τις πιο πολλές είναι το ζητούμενο αλλά δεν είναι και κάτι εύκολο. Τώρα όμως θα προσπαθήσεις να βελτιώσεις οτιδήποτε δεν σου αρέσει τουλάχιστον από την πλευρά σου και το αποτέλεσμα θα βγει πολύ καλό. Οι συζητήσεις και οι φιλικές επαφές θα σε βοηθήσουν να κάνεις καινούργιες γνωριμίες και γενικά να έχεις ένα πολύ καλό άνοιγμα. Η σχέση με τον Ζυγό θα γίνει πιο κοντινή και το ίδιο με τον Υδροχόο. Με τον Σκορπιό τίποτα δεν είναι εύκολο αλλά υπάρχει τόσο μοιραία έλξη που δεν μπορείς να αντισταθείς με τίποτα. 
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχεις κατεβάσει τους τόνους και με την επικοινωνία και την μεγάλη άνεση που έχεις για να εκφράζεσαι νιώθεις πιο ανοικτός/ή. Αυτό σίγουρα θα σε βοηθήσει να ρίξεις περισσότερο τους τόνους και να διαπραγματεύεσαι πιο εύκολα ακόμα και τη σχέση με τον Κριό. Ο Σκορπιός φαίνεται ιδανική περίπτωση για σένα αλλά υπάρχουν επιμέρους δυσκολίες οι οποίες μερικές φορές σε πάνε πίσω. Το κυριότερο είναι να μην περιορίσεις τις επαφές σου γιατί μπορεί να νιώθεις μοναξιά με τον Τοξότη κι έτσι να απομακρυνθείς και να απομονωθείς για λίγο, ενώ οι λόγοι που κατά τη γνώμη σου συντρέχουν να μην είναι και τόσο σοβαροί.

ΖΥΓΟΣ

Έχεις το κοκκαλάκι της νυχτερίδας και αυτό σίγουρα σε κινητοποιεί με ένα τρόπο πολύ δραστικό. Δεν θα περιμένεις από τους άλλους και θα λειτουργήσεις εσύ τελικά για το δικό σου το καλό. Η αναγέννηση που θα νιώσεις σε προσωπικό και σε κοινωνικό επίπεδο θα σε βοηθήσει να αναβαθμιστείς. Το καλό είναι ότι θα έχεις την δική σου προσωπική άποψη για τα θέματα οπότε δεν θα χρειαστεί να στηριχτείς πάνω στο άλλο άτομο. Όχι ότι η συντροφικότητα δεν σε ενδιαφέρει, αλλά θα αυτονομηθείς πολύ πιο εύκολα και θα βάλεις τους δικούς σου όρους.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ζεις μια περίοδο πολύ δυνατή και σημαντική κυρίως αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο. Δεν θα συμβιβαστείς και θα περιορίσεις την αρνητική ενέργεια που μπορεί να νιώθεις ότι σε επηρεάζει με έναν πολύ δυναμικό τρόπο. Οι σκέψεις σου πιθανόν να έχουν και ένα στοιχείο στασιμότητας αλλά εσύ έχεις πάρει ήδη τα ηνία και τρέχεις. Το Λιοντάρι θα γίνει περισσότερο φιλικό και γλυκό κοντά σου, αλλά η μυστικότητα θα υπάρχει γιατί νιώθεις ότι είναι αναγκαία. Όσο πάντως δημιουργείς ανοίγματα μέσα σου και δεν «κλείνεσαι» τον εαυτό σου τόσο θα έρχεσαι ακόμα πιο κοντά με τον Κριό.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ

Αλλάζεις συνέχεια και αυτό σε βοηθάει να κάνεις καλύτερες προσωπικές σχέσεις. Όσο εξελίσσεσαι εσύ τόσο τα πράγματα θα γίνονται πιο φωτεινά και περισσότερο δημιουργικά με το πρόσωπο που είστε μαζί. Ο Κρόνος που είναι ήδη στο ζώδιό σου σε επηρεάζει περισσότερο ώστε να αλλάξει ο χαρακτήρας σου και να αποκτήσουν βαρύτητα τα λόγια και οι πράξεις σου. Για αυτό θα ζητάς σοβαρότητα και συγχρόνως ωριμότητα. Με τον Ταύρο θα έρθεις κοντά αλλά οι συνθήκες δεν θα είναι εύκολες ούτε ξεκάθαρες. Εσύ πρέπει να ρίξεις φως στην υπόθεση.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ανοίγεις το κοινωνικό σου κομμάτι και μαζί με αυτό ανοίγεις και τις προσωπικές σου επαφές. Η σχέση με τον Ζυγό από εκεί που ήταν δύσκολη και απαιτητική τώρα θα είναι πιο εύκολη γιατί θα καταλάβεις τα θέλω του αλλά τα δικά του όρια. Μην ανησυχείς για μια ανατροπή που έχει ήδη γίνει με τον Κριό γιατί όλα θα μπουν και πάλι σε μια καλή πορεία. Η σχέση σου με το Λιοντάρι μπορεί να είναι μοναδική και να προχωρήσει σε ένα ακόμα πιο σημαντικό βήμα.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έφτασε η εποχή των ανταμοιβών και της αμοιβαίας κατανόησης. Με ένα δικό σου ξεχωριστό τρόπο θα κατακτήσεις όλους όσους σε πλησιάζουν και επιτέλους θα γνωρίσεις περισσότερο κόσμο με στόχο την καλή και αρμονική συνύπαρξη. Όσο πάντως γίνεσαι ρομαντικός/η τόσο πιο εύκολα θα δυναμώσεις την παρουσία σου στο ερωτικό παιχνίδι. Ο Σκορπιός θα καταλάβει ότι όλα είναι πιο εύκολα από την πλευρά σου αυτήν τη στιγμή, οπότε θα βρει τρόπο και θα τρυπώσει. Με το Λιοντάρι θα υπάρξει μια αρμονική συνύπαρξη και αυτό θα σε ηρεμήσει γιατί δεν θέλεις για ένα διάστημα να υπάρχουν κόντρες και εντάσεις.
 
ΙΧΘΥΕΣ

Βρίσκεσαι σε μια φάση που δεν ξέρεις πως να χειριστείς τις προσωπικές σου υποθέσεις. Από τη μια νιώθεις ότι πρέπει να ανοιχτείς και να κάνεις μεγάλα βήματα για να πιάσεις τον Κριό και από την άλλη διοχετεύεις όλη σου την ενέργεια σε καταστάσεις πολύ ιδιαίτερες και πρέπει να είσαι παρών/ούσα, γιατί είναι το μοναδικό που πρέπει να κάνεις αυτήν τη στιγμή. Η εξάντληση που πιθανόν να νιώσεις με τον Τοξότη είναι γιατί σε περιορίζει και δεν σου αφήνει περιθώρια να δρας με τους δικούς σου ρυθμούς. Μάλλον πρέπει να φορτσάρεις εσύ για να ακολουθήσεις και να είσαι ενεργός/η μέσα στην σχέση.

Πηγή: astrology.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ