Η ανατριχιαστική ιστορία της Λορίνα Μπόμπιτ που ευνούχισε τον άνδρα της με μαχαίρι – Γιατί το έκανε;

Ήταν 23 Ιουνίου του 1993 όταν το όνομα της Λορίνα Μπόμπιτ έκανε το γύρο του κόσμου. 

Η απόφασή της να ακρωτηριάσει το πέος του άνδρα της έπειτα από έναν ακόμα βιασμό της, συγκλόνισε την υφήλιο, ενώ η περιπέτεια για τον εντοπισμό του κομμένου τμήματος που η Μπόμπιτ πέταξε από το παράθυρο, αλλά και η επέμβαση που διήρκησε εννέα ώρες για την συγκόλλησή του έγινε πρωτοσέλιδο σε εφημερίδες και περιοδικά.

Η Λορίνα Μπόμπιτ θυμάται: Είχα στο ένα χέρι ένα πέος και στο άλλο ένα μαχαίρι

Παρότι έχουν περάσει περίπου είκοσι χρόνια, το όνομα Λορίνα Μπόμπιτ εξακολουθεί να προκαλεί ανατριχίλα στους περισσότερους άνδρες. Άλλωστε, η υπόθεση στην οποία πρωταγωνίστησε αποτελεί ίσως έναν από τους χειρότερους εφιάλτες για τον ανδρικό πληθυσμό.

Η Λορίνα Μπόμπιτ, λοιπόν, η οποία αποφάσισε να τιμωρήσει τον άπιστο και επιθετικό σύζυγό της, κόβοντας το πέος του ενώ εκείνος κοιμόταν εμφανίστηκε σε αμερικανική τηλεοπτική εκπομπή περιγράφοντας όσα συνέβησαν την νύχτα εκείνη.

Η 45χρονη, η οποία αθωώθηκε από το δικαστήριο ξαναπαντρεύτηκε και απέκτησε ένα παιδί, ενώ έχει ιδρύσει μία οργάνωση για κακοποιημένες γυναίκες και παιδιά.  Από την άλλη, ο πρώην σύζυγός της, ο οποίος υποβλήθηκε σε επέμβαση εννέα ωρών ώστε να αποκατασταθεί το μόριό του, έγινε ηθοποιός ερωτικών ταινιών.

Ωστόσο, σύμφωνα με την  45χρονη, ο πρώην άνδρας της επιχείρησε πολλές φορές να επικοινωνήσει μαζί της μετά τη δικαστική μάχη. Όπως είπε, λοιπόν: «Προσπάθησε, αλλά πάντα σβήνω το τηλέφωνό του. Έχω τη ζωή μου τώρα και θέλω να εστιάσω στα θετικά και στους θετικούς ανθρώπους που έχω γύρω μου».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ