Smile βίντεο: Γάτος κάνει βόλτα με ένα αυτοσχέδιο «τζετ σκι» για να πάρει πίσω... τα ψαράκια του

Αν χρειάζεστε μια δόση γέλιου δεν έχετε παρά να δείτε το φοβερό βίντεο από το Aaron’s Animals. 

Πρόκειται για τον γάτο του Aaron που ονομάζεται Prince Michael, και ενώ απολαμβάνει μια βόλτα στο πάρκο, κάποιες άτακτες χήνες κλέβουν τη σακούλα με τα χρυσόψαρά του. Τα πουλιά απολαμβάνουν το σνακ και ο γάτος προσπαθεί μάταια να τα πάρει πίσω. Τότε ο Aaron μπαίνει στη μέση και δημιουργεί ένα τζετ σκι ώστε να μπει στο νερό ο φίλος του χωρίς να βραχεί. Σαν από άλλη διάσταση ο Prince Michael πηδά στο νερό και με την πατούσα του αρπάζει τα χρυσόψαρα. Ο Aaron ζητωκραυγάζει ενώ οι χήνες σκορπίζονται και ο γάτος χαμογελά. Το βίντεο είναι πραγματικά αστείο και οι αντιδράσεις των ζώων αξιολάτρευτες.

Η σελίδα Aaron’s Animals έχει τα πιο έξυπνα και αστεία βίντεο με πρωταγωνιστή τον γάτο του, που είναι αχώριστοι από την στιγμή που τον υιοθέτησε στη Νέα Υόρκη.

Τα πράγματα δεν ήταν πάντα εύκολα. Ο Aaron έπρεπε να αφήσει το κολέγιο και να ζήσει για λίγο μέσα στο αυτοκίνητό του χρησιμοποιώντας τις εγκαταστάσεις του κολεγίου για να ξεκινήσει δυο διαφορετικές επιχειρήσεις, να μαζέψει λεφτά και να ασχοληθεί με ότι πραγματικά αγαπά. Έτσι, ξεκίνησαν τα Aaron’s Animals που συνδυάζουν οπτικά εφέ με αληθινά ζώα και το αποτέλεσμα είναι υπέροχα, χιουμοριστικά βίντεο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ