Μαμά και κόρη δύσκολα τις ξεχωρίζεις: Ντύνονται με τα ίδια ρούχα και πάνε παντού μαζί!

Μαμά και κόρη, κόρη και μαμά... Αλλά είναι δύσκολο να ξεχωρίσει κανείς ποια είναι ποια. Η 23χρονη Imani και η 46χρονη μαμά της Sue μοιάζουν πολύ όχι μόνο εμφανισιακά αλλά σε όλα!

Οι δύο γυναίκες έχουν ακούσει πολλές φορές την ερώτηση αν είναι αδερφές και είναι λογικό. Κυκλοφορούν παντού μαζί, φορούν ακριβώς τα ίδια ρούχα σε κάθε έξοδο και η μία κάνει ο,τι κάνει η άλλη. Το παράξενο δίδυμο μάλιστα υπερηφανεύεται γι’ αυτό και απολαμβάνει όταν κάποιος δεν τις ξεχωρίζει αφού αυτός είναι ο σκοπός τους. Η 23χρονη λέει ότι είναι οι καλύτερες φίλες ενώ δεν θυμάται πόσες φορές τις έχουν ρωτήσει αν είναι αδερφές πράγμα πολύ κολακευτικό ειδικά για την μαμά που την περνάει 23 χρόνια.

Η νεαρή κοπέλα αναφέρει στη βρετανική Daily Mail ότι από την εφηβική ηλικία άρχισε να καταλαβαίνει ότι μοιάζει πάρα πολύ με την μαμά της. «Ήμουν στην ηλικία που ήθελα να διαλέγω τα δικά μου ρούχα μόνη μου αλλά δεν σταματούσα εκεί. Ήθελα να φοράω ακριβώς αυτά που φοράει η μαμά μου. Μάλιστα η μαμά μου είχε πρόσφατα χωρίσει και είχε χάσει την αυτοπεποίθησή της. Δεν ήθελα να την βλέπω έτσι γιατί πάντα ήταν λαμπερή και κομψή. Ήθελα να την βοηθήσω να νιώσει ξανά όμορφη» δηλώνει χαρακτηριστικά.

Τότε η κόρη της αποφάσισε να της αλλάξει γκαρνταρόμπα, να της αγοράσει πιο σέξι ρούχα και να την μακιγιάρει νεανικά όπως κάνει και η ίδια. Από τότε ξεκίνησαν να δένονται τόσο πολύ που δεν μπορεί να αποχωριστεί η μία την άλλη. Ξεκίνησαν να φοράνε ακόμη και τα ίδια ρούχα και να πηγαίνουν παντού μαζί. Η κόρη λέει χαρακτηριστικά ότι κάθε πρωί πάει στο δωμάτιο της μαμάς και της διαλέγει τι να φορέσει. Μετά είτε φοράει η ίδια ακριβώς το ίδιο ρούχο ή κάτι που να ταιριάζει πολύ και βγαίνουν έξω σαν δίδυμες αδερφές. Η 46χρονη μαμά ευχαριστεί την κόρη της για όλο αυτό και λέει ότι την βοήθησε πάρα πολύ σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που περνούσε. Όπως λέει κάποιες μαμάδες μπορεί να μην ήθελαν να μοιάζουν τόσο με την κόρη τους αλλά εκείνη το απολαμβάνει.

Το δίδυμο περνάει σχεδόν όλη την ημέρα μαζί, πηγαίνουν βόλτες και γυμνάζονται αλλά όπως λένε έχουν και προσωπική ζωή. Όταν η 23χρονη ερωτάται αν θέλει να μοιάσει στη μαμά της λέει ότι μοιάζει ήδη και χαίρεται πολύ γιατί είναι μια καταπληκτική μητέρα. Ακόμη και στα αρνητικά σχόλια για αυτό που κάνουν έχουν την ίδια αντιμετώπιση καθώς όπως λένε αδιαφορούν. Σίγουρα τραβούν όλα τα βλέμματα στο δρόμο καθώς το θέαμα δεν είναι πολύ συνηθισμένο αλλά δεν τις απασχολεί. Η 23χρονη δεν έχει κάποια σχέση και λέει ότι ο πρώην σύντροφός της είχε ξαφνιαστεί πολύ όταν είδε τη μαμά της ολόιδια και με ίδια ρούχα. «Ίσως να δυσκολευτώ να βρω εύκολα αγόρι αλλά είμαι μικρή ακόμα» αναφέρει δείχνοντας να απολαμβάνει προς το παρόν πιο πολύ την παρέα της μαμάς της. Για την μαμά της πάντως δεν συμβαίνει το ίδιο καθώς έχει βρει τον άνθρωπό της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ