Γκουέν Στεφάνι: Μόλις ανακάλυψε ότι ο άνδρας της την απατούσε με την νταντά-κλώνο της επί 3χρονια 

Μέγα σκάνδαλο από τις αποκαλύψεις που θέλουν τον Γκάβιν Ρόσντεϊλ να διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση με την νταντά των παιδιών του. Οι λεπτομέρειες σοκάρουν.

Δεν πρόλαβε να χαρεί τα φανερώματα του νέου της έρωτα η Γκουέν Στεφάνι (Gwen Stefani) και οι πληροφορίες για τις.. .πομπές του άντρα της της "τράβηξαν τη γη κάτω από τα πόδια.

Τις τελευταίες μέρες έχει "βουίξει" ο τόπος με την αποκάλυψη ότι ο πρώην σύζυγος Γκάβιν Ρόσντεϊλ (Gavin Rossdale), όχι μόνο την απατούσε επί τρία (!) χρόνια με την νταντά των παιδιών τους αλλά και ότι "παράτησε την Γκουέν πρώτο βράδυ μετά τη γέννηση του τρίτου τους παιδιού για να πάει στο σπίτι για να κάνει σεξ με την νταντά", η οποία παρεμπιπτόντως είναι φτυστή η Στεφάνι.


Μίντι Μαν (Mindy Mann). Ιδού η πέτρα του σκανδάλου, η οποία, σύμφωνα με πηγές, "ήταν οικογένεια για την Γκουέν".

Η ομοιότητα με την εργοδότριά της είναι προφανής -αν και σίγουρα επιτηδευμένη- όπως φαίνεται στις "αποδείξεις" που δημοσιεύει η DailyMail.

Η Στεφάνι, λέγεται ότι ακόμη δεν μπορεί να συνέλθει από το "χτύπημα" και προσπαθεί να αποφασίσει πώς θα το χειριστεί.

To ζευγάρι χώρισε πριν από λίγους μήνες ύστερα από 13 χρονια γάμου ενώ έχουν μαζί τρεις γιους, τον Απόλo 17 μηνών τον 12χρονο Κίνγκστον και τον 6χρονο Ζούμα, και για την ιστορία, αυτή δεν είναι η πρώτη "ροζ" ιστορία που έρχεται στο φως με τον "άτακτο" κατά πώς φαίνεται τραγουδιστή...
Παλιότερα ο αμφιλεγόμενος τραγουδιστής Μέριλιν [επάνω] είχε αποκαλύψει ότι είχε σχέση με τον Ροσντεϊλ ενώ το ίδιο είχε κάνει και η ΚόρτνεΪ Λοβ [κάτω]

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ