Όλα τα ' χει η Μαριορή: Beauty μπλόγκερ προτείνει σπέρμα για την περιποίηση του προσώπου

Οι beauty μπλόγκερς, δίνουν χρήσιμες συμβουλές για θέματα ομορφιάς, μοιράζονται τις εμπειρίες τους και φυσικά ανταλλάσσουν με τις δεκάδες φίλες τους τα όποια μυστικά για ένα αψεγάδιαστο πρόσωπο. Μια από αυτές, είναι και το πρώην μοντέλο Tracy Kiss η οποία ορκίζεται για την αποτελεσματικότητα ενός προϊόντος το οποίο χαρίζει στην επιδερμίδα λάμψη και υγεία. 

Ποιο είναι αυτό; Το σπέρμα! Η νεαρή, όπως μας ενημερώνει, εφαρμόζει καθημερινά μάσκες σπέρματος στο πρόσωπό της και δείχνει μάλιστα και την όλη διαδικασία στο κανάλι της στο YouTube.

Λοιπόν όχι όλη τη διαδικασία… ΄Όπως εξηγεί η 28χρονη, δεν «εμπλέκεται στην συλλογή του σπέρματος», αλλά φροντίζει να λαμβάνει ένα κυπελάκι από έναν φίλο της. «Πιστεύω ότι πολλοί άνθρωποι ανησυχούν στη σκέψη ότι θα βάλουν σπέρμα στο πρόσωπό τους, αλλά είναι ένα φυσικό πράγμα και πολύ υγιεινό», λέει.

Η νεαρή αρχικά απλώνει το υγρό στο πρόσωπό της, το αφήνει για περίπου 5 με 20 λεπτά, και ακολούθως το αφαιρεί με νερό. Η μπλόγκερ σημειώνει ότι με αυτή τη μέθοδο, το πρόσωπό της είναι μαλακό και λαμπερό, με υγιή όψη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ