Στη φυλακή για οχτώ χρόνια η γυναίκα που υποκρινόταν τον άνδρα για να κάνει σεξ με τη φίλη της

Μία νεαρή Βρετανή που παρίστανε τον άνδρα προκειμένου να ξεγελάσει τη φίλη της και να την εκμεταλλευτεί σεξουαλικά καταδικάστηκε σε οκτώ χρόνια φυλάκιση, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Independent. 

Όπως αποκαλύφθηκε στο δικαστήριο, η Γκέιλ Νιούλαντ βάθαινε επίτηδες τη φωνή της, έκλεινε τα μάτια της σεξουαλικής της παρτενέρ με μαντήλι και χρησιμοποιούσε προσθετικό πέος κατά τη διάρκεια των σεξουαλικών τους επαφών, που ήταν μόλις δέκα σε διάστημα δύο ετών.

Η κατηγορούμενη είχε αρνηθεί την κατηγορία της σεξουαλικής επίθεσης, υποστηρίζοντας ότι η καταγγέλλουσα γνώριζε πολύ καλά ότι η σύντροφός της υποκρινόταν και συμμετείχε εκούσια σε αυτό το ιδιόρρυθμο «παιχνίδι ρόλων». 

Ωστόσο, τα επιχειρήματά της δεν έγιναν πιστευτά από τους ενόρκους του Δικαστηρίου του Τσέστερ, που την βρήκε ένοχη για όλες τις κατηγορίες.

Το 25χρονο θύμα της Νιούλαντ, που δεν κατανομάζεται για νομικούς λόγους είχε γνωρίσει το αρσενικό  «alter ego» της δράστιδος, ονόματι Κάι Φόρτσουν, μέσω ίντερνετ. Σύμφωνα με την καταγγέλλουσα, ο Κάι – που ήταν στην πραγματικότητα η φίλη της – έλεγε ότι ντρεπόταν για το σώμα του επειδή είχε χάσει πολλή μυική μάζα μετά από μία εγχείριση στον εγκέφαλό και γι' αυτό της ζητούσε κάθε φορά που συναντιούνται να φοράει μαντήλι στα μάτια. 

Ωστόσο, μία φορά που έκαναν έρωτα εκείνη δεν άντεξε, έβγαλε το μαντήλι και αντίκρισε από πάνω της τη φίλη της, με μαζεμένα τα μαλλιά της κάτω από ένα καπέλο, με έναν επίδεσμο να συγκρατεί τα στήθη της και ένα προσθετικό πέος τοποθετημένο πάνω της. Σύμφωνα με την ίδια το σοκ ήταν απίστευτο.

«Κάθε φορά που τον έβλεπα, φορούσα το μαντήλι πάνω από τα μάτια του. Ήθελα απελπισμένα να αγαπηθώ. Το ξέρω, είναι αξιολύπητο, αλλά το χρειαζόμουν απελπισμένα», ανέφερε το θύμα, εξηγώντας ότι κατήγγειλε το συμβάν ώστε να διασφαλίσει ότι η πρώην φίλη της δεν θα έκανε το ίδιο και σε άλλες γυναίκες.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ