To glam γεγονός της χρονιάς: Fashion show Victoria's Secret 2015 με όλα τα αγγελάκια στην πίστα

Έπειτα από ένα χρόνο παραμονής στο Λονδίνο, το show της Victoria's Secret επέστρεψε στην πόλη όπου γεννήθηκε, για ένα φαντασμαγορικό σόου αντάξιο της Νέας Υόρκης, με τη συμμετοχή των πιο διάσημων μοντέλων του πλανήτη.   

Οι παλιές «άγγελοι» της Victoria's Secret , Αdriana Lima, Alessandra Ambrosio, Candice Swanepoel και η Lily Aldridge υποδέχθηκαν τις νέες Gigi Hadid και Kendall Jenner και μαζί περπάτησαν στην πασαρέλα που κάθε χρόνο μπορεί να υπερηφανευτεί πως φιλοξενεί τις πιο ποθητές γυναίκες του πλανήτη,   Η Lily Αldridge έκλεψε την παράσταση φορώντας το εκτυφλωτικό, αξίας δύο εκατομμυρίων δολαρίων "Fantasy Bra" που είναι στολισμένο με 6.500 πολύτιμες πέτρες. Το ιδιαίτερο αυτό εσώρουχο αποτελεί ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα highlights του συγκεκριμένου fashion event και φοριέται κάθε χρόνο από ένα τιμώμενο μοντέλο του διάσημου οίκου εσωρούχων.  

Το show πλαισίωσαν μουσικά η Selena Gomez, η Εllie Goulding και ο The Weeknd!, ο οποίος αντικατέστησε την τελευταία στιγμή την Rihanna.   Ολόκληρο το Victoria's Secret Fashion Show μαγνητοσκοπήθηκε και θα προβληθεί στην τηλεόραση τον Δεκέμβριο, ωστόσο μπορείτε να δείτε εδώ πολλές φωτογραφίες από την επίδειξη και τα παρασκήνια της λαμπερής βραδιάς.   To show ήταν χωρισμένο σε έξι θεματικές ενότητες: "Boho Psychedelic," "Exotic Butterflies," "Portrait of an Angel," "Pink USA," "Ice Angel" και φινάλε με το "Fireworks".

Όλες οι φωτό εδώ - Dailymail.co.uk

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ