Πολύ σκληρό βίντεο: Τζιχαντιστές κόβουν για παραδειγματισμό το χέρι ενός κλέφτη- Η σκηνή μπροστά σε εκατοντάδες παιδιά  

Ένα πολύ σκληρό βίντεο δόθηκε στη δημοσιότητα από τους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους. Δείχνει την παραδειγματική τιμωρία ενός άντρα, που κατηγορείται πως έχει κλέψει: Οι τζιχαντιστές του κόβουν το χέρι, παρουσία μάλιστα δεκάδων ανθρώπων. 

Το βίντεο ανέβηκε στο διαδίκτυο στις 7 Νοεμβρίου και δείχνει έναν άντρα να μιλά στο πλήθος σε έναν δρόμο. Κατόπιν, φρουροί φέρνουν έναν άλλον άντρα μπροστά σε ένα τραπέζι που έχει τοποθετηθεί εκεί. Το τραπέζι είναι στρωμένο με ένα μπλε τραπεζομάντηλο και πάνω του έχουν πολύ τακτικά εναποτεθεί ένας ειδικός χώρος για να τοποθετηθεί το χέρι καθώς επίσης ένα μαχαίρι, σκοινί και εξοπλισμός ακονισμού. 
Οι θεατές, μεταξύ των οποίων βρίσκονται και αρκετά παιδιά, συγκεντρώνονται γύρω από το τραπέζι, κρατώντας τα όπλα τους. Η «προετοιμασία» του άντρα γι' αυτό που θα υποστεί είναι διεξοδική και μάλιστα ο σκηνοθέτης του βίντεο φροντίζει να την δείξει από διαφορετικές γωνίες.

Στο σημείο αυτό το βίντεο διακόπτεται, αλλά είναι πολύ σαφές το τι συμβαίνει, καθώς στην επαναφορά της εικόνας βλέπουμε το χέρι του υποτιθέμενου κλέφτη τυλιγμένο με επιδέσμους, ενώ τον βάζουν σε ένα ασθενοφόρο για να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. 

Το βίντεο ανέβηκε στο διαδίκτυο με τον τίτλο: «Υφίστανται ακρωτηριασμό σε ανταμοιβή γι' αυτά που έκαναν» και πιθανολογείται πως γυρίστηκε στην πόλη Χόμς στην Δυτική Συρία.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ