Πέθανε ο θαυμαστής του Star Wars- Η τελευταία του επιθυμία ήταν να δει την ταινία «Η Δύναμη Ξυπνά»

Λίγα μόλις εικοσιτετράωρα αφότου εκπληρώθηκε το όνειρό του, να δει δηλαδή το τελευταίο επεισόδιο των Star Wars, ο Ντάνιελ Φλίτγουντ ο φανατικός θαυμαστής του «Πολέμου των Άστρων» που βρισκόταν στο τελικό στάδιο του καρκίνου, άφησε την τελευταία του πνοή.

Ο 32χρονος Ντάνιελ, που έπασχε από μια σπάνια μορφή καρκίνου που είχε εξαπλωθεί στο 90% των πνευμόνων του, πρόλαβε να παρακολουθήσει την ταινία «Η Δύναμη Ξυπνά» η οποία πρόκειται να προβληθεί στις 18 Δεκεμβρίου, ανέφερε μέσω του Facebook η Άσλεϊ Φλίτγουντ.

«Ο Ντάνιελ αγωνίστηκε με σθένος μέχρι το τέλος. Τώρα, είναι με τον Θεό και με τη Δύναμη. Πέθανε γαλήνια στον ύπνο του. Θα είναι πάντα το ίνδαλμά μου, ο ήρωάς μου» έγραψε η νεαρή χήρα.

Η επιθυμία του Φλίτγουντ να δει τους αγαπημένους του ήρωες έκανε τον γύρο του κόσμου μέσω του διαδικτύου και πολλοί ηθοποιοί, μεταξύ των οποίων ο Μαρκ Χάμιλ (ο Λιουκ Σκαϊγουόκερ του Πολέμου των Άστρων) και ο Πίτερ Μέιχιου (Τσουμπάκα) του εξέφρασαν την υποστήριξή τους.

Σήμερα, ο λογαριασμός του στο Twitter που είχε γεμίσει με μηνύματα υποστήριξης, κατακλύστηκε από συλλυπητήρια. «Αυτό συμβαίνει όταν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης χρησιμοποιούνται για καλό σκοπό. Τώρα είσαι με τη Δύναμη. Αναπαύσου εν ειρήνη», έγραψε ένας άνδρας από τη Νότια Αφρική.

Η υπόθεση της έβδομης ταινίας του Πολέμου των Άστρων, στην οποία επιστρέφουν και πάλι οι πρωταγωνιστές των τριών πρώτων, ο Χάμιλ, ο Χάρισον Φορντ, η Κάρι Φίσερ και ο Μέιχιου, έχει κρατηθεί επτασφράγιστο μυστικό. Οι προπωλήσεις εισιτηρίων για την πρεμιέρα της έχουν ήδη σπάσει ρεκόρ στις ΗΠΑ και σε άλλες χώρες.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ