Συνελήφθη 53χρονη τσιγγάνα για απόπειρα αρπαγής 3χρονου - Όλο το τρομακτικό επεισόδιο με την μητέρα του αγοριού

Συνελήφθη, μεσημβρινές ώρες της 7-11-2015, στη Βάρη Αττικής, από αστυνομικούς του Τ.Α. Βάρης, 53χρονη ημεδαπή ΡΟΜΑ, για απόπειρα αρπαγής ανηλίκου κατά συναυτουργία. Αναζητείται άλλη μία νεαρή ημεδαπή ΡΟΜΑ.

Ειδικότερα, πρωινές ώρες της 7-11-2015, ημεδαπή μετέβη με τον 3χρονο γιό της σε super market στην περιοχή της Βάρης. Όταν εισήλθε στο κατάστημα έχασε για λίγο την εποπτεία του γιού της με αποτέλεσμα η αναζητούμενη δράστιδα, η οποία βρισκόταν εντός του καταστήματος, να αρπάξει το ανήλικο από το χέρι και να το αναγκάσει να εξέλθει μαζί της από το κατάστημα.

Την πράξη αντιλήφθηκε άμεσα η μητέρα, η οποία εξήλθε του καταστήματος και απέσπασε το γιό της από την δράστιδα, η οποία ισχυρίστηκε ότι μπέρδεψε το ανήλικο με το δικό της παιδί. Στο περιστατικό παρενέβη η συλληφθείσα, η οποία επιτέθηκε φραστικά στη μητέρα του ανηλίκου και σε τρίτους που είχαν προστρέξει στο σημείο, υπερασπιζόμενη την αναζητούμενη, στην οποία παρέδωσε ένα παιδί που είχε στην αγκαλιά της ισχυριζόμενη ότι είναι δικό της.

Η αναζητούμενη, εκμεταλλευόμενη τον παραπάνω διαπληκτισμό, αποχώρησε από το σημείο και μετά από λίγο αποχώρησε και η συλληφθείσα.

Αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης (ομάδα ΔΙ.ΑΣ) προσέτρεξαν άμεσα στο σημείο και ύστερα από αναζητήσεις προσήγαγαν, από χώρους πλησίον του super market , στο Αστυνομικό Τμήμα Βάρης δώδεκα (12) άτομα μεταξύ των οποίων και την συλληφθείσα, την οποία αναγνώρισε ανεπιφύλακτα η παθούσα, ως την συνεργό της αναζητούμενης ΡΟΜΑ.

Η συλληφθείσα, με τη σε βάρος της σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος την παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή.

Τι δήλωσε νωρίτερα ο  Κ. Γιαννόπουλος

Απόπειρα αρπαγής ενός αγοριού 3 ετών σημειώθηκε στη Βάρη Αττικής, όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού» Κώστας Γιαννόπουλος, με την ευκαιρία συμπλήρωσης είκοσι ετών από την ίδρυση του συλλόγου.

Όπως είπε κ. Γιαννόπουλος, μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 FM», αλλά και η συνεργάτης στο «Χαμόγελο του Παιδιού» κ. Κονταξή, η απόπειρα απαγωγής έγινε το Σάββατο και η υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο της διερεύνησης. Χωρίς να αναφέρουν, αν οι δράστες ήταν ένας ή περισσότερα άτομα και αν η αστυνομία τους εντόπισε, είπαν ότι το παιδί σώθηκε την τελευταία στιγμή, καθώς αντέδρασε και το γεγονός έγινε αντιληπτό από υπαλλήλους και πελάτες που βρισκόταν μέσα στο σούπερ - μάρκετ.

«Ευτυχώς το παιδί έκανε έντονη φασαρία, οπότε ο κόσμος κατάλαβε ότι κάτι συνέβαινε και τελικά κατάφεραν να μην προχωρήσουν» είπε η κ. Κονταξή.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ