Η Αγγελική Νικολούλη παρουσίασε το νέο της βιβλίο ''Ονειρεύτηκα τον δολοφόνο σου''

Με αφορμή την κυκλοφορία του βιβλίου της «Ονειρεύτηκα τον δολοφόνο σου», η Αγγελική Νικολούλη μίλησε -μεταξύ άλλων- για τις στιγμές που κινδύνευσε η ζωή της.


Με αφορμή την κυκλοφορία του βιβλίου της «Ονειρεύτηκα τον δολοφόνο σου», η Αγγελική Νικολούλη μίλησε -μεταξύ άλλων- για τις στιγμές που κινδύνευσε η ζωή της.

Πόσες φορές έφτασε κοντά στο θάνατο; «Έφτασα πολλές φορές κοντά στο θάνατο. Δε θέλω να τα θυμάμαι και να ηρωοποιώ κάποιες δύσκολες στιγμές. Τις αντιμετώπισα και τις ξεπέρασα», απάντησε στην «Espresso» η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, τονίζοντας ότι δε σκέφτεται τον κίνδυνο.

Υπήρξε άραγε μια στιγμή που είπε: «σώθηκα από θαύμα. Θα μπορούσαν να με είχαν σκοτώσει...»; «Φυσικά και το έχω πει. Βρέθηκα αντιμέτωπη με πολύ δύσκολες καταστάσεις. Έβλεπα απέναντί μου τον επίδοξο δολοφόνο μου με το όπλο στο χέρι να με σημαδεύει. Έβαζε παράλληλα τον σιγαστήρα για να το δω ακόμα πιο καθαρά. Έχω γυρίσει σπίτι μου βράδυ και αντιλήφθηκα ότι δευτερόλεπτα πριν υπήρχε στο σημείο όπου ήμουν ένα κλεμμένο αυτοκίνητο παγιδευμένο με βόμβα. Τότε σοκαρίστηκα, αλλά είπα πως, για να υπάρχω, σημαίνει ότι αξίζει να συνεχίσω. Μπορούσαν να με είχαν σκοτώσει», αποκάλυψε.

Όσο για τις φήμες που τη θέλουν από την επόμενη σεζόν να επιστρέφει στην τηλεόραση με το «Φως στο τούνελ», η δημοσιογράφος κρατά κλειστά τα χαρτιά της, λέγοντας: «Δεν μπορώ να πω τι κουβέντες γίνονται, γιατί σαν επαγγελματίας δε συνηθίζω τις διαρροές. Σύντομα ότι ολοκληρωθεί θα ανακοινωθεί».

Πηγή: www.protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ