Φώτης Σεργουλόπουλος: Πως πέρασε από αυτόφωρο & τον έβγαλαν φωτογραφία - Τι είχε κάνει

Στον καναπέ της Τζένης Μπαλατσινού κάθισε το μεσημέρι του Σαββάτου ο Φώτης Σεργουλόπουλος σε μια κουβέντα για όλους και όλα. Από τα πιο χαρακτηριστικά σημεία της συζήτησης, ήταν η περιγραφή του παρουσιαστή όταν πέρασε από τη διαδικασία του αυτοφώρου επειδή οδηγούσε έχοντας πιει αλκοόλ.

«Έχω πάει αυτόφωρο και είναι πολύ κακή εμπειρία!», ανέφερε ο Φώτης και περιέγραψε το περιστατικό: «Ήταν Ιούνιος του 2001, έκανε πρωινό τότε κι έχουμε πάει μια παρέα στου Ψυρρή. Έχουμε φάει, έχουμε πιει και φεύγοντας λένε δεν πάμε να πιούμε και κάτι; Πάμε και μετά φεύγω, περνάω από την Ομόνοια. Αλκοτέστ, φυσάω, μέσα!

Είμαι στο Α.Τ. στην Πλατεία Καραϊσκάκη και κάποια στιγμή το πρωί μου λένε "δεν παίρνετε κανέναν δικηγόρο"; Βρίσκω δικηγόρο, έρχεται, με παίρνουν για αποτυπώματα, με βάζουν πίσω από τα κάγκελα μαζί με πολλούς άλλους γιατί είναι Σάββατο βράδυ! Με παίρνουν με το αυτοκίνητο και μου λένε "Μην κάνετε κάτι για να μη σας βάλουμε χειροπέδες"!

Με πάνε στον 7ο όροφο στη ΓΑΔΑ. Ουρά, ό,τι μπορείς να φανταστείς! Λέω "δεν το ζω"! Και έρχεται και το κλου... Μου δίνουν ένα νούμερο και με βγάζουν φωτογραφία! Μετά από εκεί δικαστήρια και τελειώσαμε στις 2 το μεσημέρι. Γι' αυτό προσέχετε, δεν είναι αστείο. Εκείνη τη μέρα τα είδα όλα»!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ