Σοβαρές καταγγελίες του Πανούση για διασυνδέσεις πολιτικών με τρομοκράτες & απειλές για τη ζωή του

Σχέδιο πολιτικής και φυσικής εξόντωσής του αποκαλύπτει ο τέως υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης σύμφωνα με την εφημερίδα Πρώτο Θέμα που κυκλοφορεί. 

Η εφημερίδα αναφέρει πως οι αποκαλύψεις του καθηγητή της Εγκληματολογίας, ο οποίος κλήθηκε να διαχειριστεί τις υποθέσεις της Αστυνομίας αλλά και των μυστικών υπηρεσιών της χώρας κατά την πρώτη περίοδο της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ., καθίστανται ακόμη πιο σημαντικές καθώς στο σχέδιο εναντίον του πρωταγωνιστούν όχι μόνο άνθρωποι του υπόκοσμου από τον χώρο των ποινικών και της τρομοκρατίας, αλλά και κυβερνητικά στελέχη της αριστεράς. Όλες τις πληροφορίες τις έχει καταγράψει σε ένα ένα βιωματικό πολιτικό θρίλερ  στο οποίο αναφέρεται με ψευδώνυμα.  

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο κος Πανούσης έχει καταθέσει όλα τα στοιχεία σε συμβολαιογράφο προκειμένου αν του συμβεί κάτι να υπάρχουν σαν αποδείξεις ενώ σημειώνει πως η οικογένειά του τον προειδοποιεί να μην δώσει στη δημοσιότητα τα ονόματα.   Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα τέλος «το πιο εντυπωσιακό, μάλιστα, είναι ότι ο τέως υπουργός αφήνει σαφώς να εννοηθεί και στο κείμενό του αλλά και σε συνέντευξή του στην εφημερίδα, ότι γνώστης όλου του ασύλληπτου πολιτικό-αστυνομικού παρασκηνίου που σχετίζεται και με οικονομικές δοσοληψίες, τις κατά το κοινώς λεγόμενο μίζες, είναι ο ίδιος ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, τον οποίο με έμμεσο τρόπο... ευχαριστεί επειδή τον απομάκρυνε από το πόστο του».  

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο «Αθήνα 984» με τον πρώην υπουργό, ο κ. Πανούσης επιβεβαίωσε τα όσα γράφει η εφημερίδα και σε ερώτηση ποιος ενημέρωσε για όλα αυτά τον πρωθυπουργό, απάντησε «η ΕΥΠ». 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ