Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σε 2 εμφανίσεις - φωτιά: Σαν Μέριλιν Μονρόε στα κόκκινα & με αόρατο σορτς στην Πάνια

Στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια βρέθηκε η Κων/να Σπυροπούλου το βράδυ της Τρίτης (3/11) και όπως καταλαβαίνετε ήταν μια ενδιαφέρουσα τηλεοπτική στιγμή. 

Η «ξανθιά αγαπημένη του Alpha» (μετά την Μεναγάκη για να μην ξεχιόμαστε) έκανε την πρώτη – και από τις ελάχιστες τα τελευταία τρία χρόνια - φετινή εμφάνιση της όχι σε εκπομπή του καναλιού, αλλά σε αντίπαλου (Epsilon) και μάλιστα της πρώην συναδέλφου της στον Alpha, Αννίτας.

Αλλά, η Αννίτα είναι  καλή φιλενάδα - σχεδόν κολλητή όπως μας εξήγησαν – και δε μπορούσε να αρνηθεί την πρόσκληση. 


Και η Κωνσταντίνα λοιπόν, άνοιξε την ντουλάπα της και βρήκε ένα σέξι chic top να ρίξει από πάνω της, το οποίο και συνδύασε με θεόκοντο σορτσάκι (που δε φαινόταν πουθενά). Ψάξε, ψάξε, το σορτσάκι δεν θα το βρεις. Και κάθισε με άνεση η Σπυροπούλου στο πλατό της Πάνια και πήραν φωτιά οι κάμερες. Και να τα σταυροπόδια, και να η αλλαγή κάθε φορά που πιανόταν το πόδι. Και να το ντεκολτέ το βαθύ και πόσα να αντέξει πλέον ο Έλληνας τηλεθεατής;

Αλλά φευ! Η συνέχεια δεν άργησε να έρθει... λίγες ώρες μετά βρέθηκε στην επίδειξη των MiRo σαν άλλη Μέριλιν Μονρόε με κατακόκκινο (σετ) φόρεμα - κραγιόν και αβυσσαλέο ντεκολτέ!

Και εδώ δημιουργείται η εξής απορία: Αυτό το ατρόμητο κορίτσι, δεν κρυώνει;

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ