Το ξέσπασμα της μητέρας του Φύσσα: « Δεν θα φύγω από τη ζωή αν δεν κρεμάσω τον Ρουπακιά - Θα του κόψω το λαρύγγι»

Νέο επεισόδιο στη δίκη των κατηγορουμένων της Χρυσής Αυγής με την μητέρα του Παύλου Φύσσα να ξεσπά κατά του Γιώργου Ρουπακιά μέσα στο δικαστήριο.

«Δεν θα φύγω από αυτή τη ζωή αν δεν τον κρεμάσω, απόβρασμα της κοινωνίας», φώναξε η μητέρα του αδικοχαμένου Παύλου Φύσσα που έπεσε νεκρός όταν τον μαχαίρωσε το μέλος της ΧΑ Γιώργος Ρουπακιάς.

Με την ένταση να βρίσκεται στο «κόκκινο» και ενώ η ακροαματική διαδικασία είχε διακοπεί η Μάγδα Φύσσα επιτέθηκε και πάλι στον δολοφόνο του γιου της πετώντας του ένα μπουκάλι νερό. Οι αστυνομικοί απομάκρυναν αμέσως την μητέρα του Παύλου Φύσσα από την αίθουσα και εκείνη τους φώναξε: «Τι θέλετε; Να του προστατέψετε; Θα του κόψω το λαρύγγι». 

Σχολιάζοντας την κατάθεση του μάρτυρα αστυνομικού Δημήτρη Κουρέντζη ο οποίος συνέλαβε τον Γιώργο Ρουπακιά αμέσως μετά τη δολοφονία, υποστήριξε ότι ο κατηγορούμενος ήταν το όργανο ενός εγκληματικού σχεδίου που είχε εξυφάνει η Χρυσή Αυγή. 
Οι συνήγοροι της πολιτικής αγωγής αναφέρθηκαν και στη χθεσινή επίθεση κατά του βουλευτή της ΝΔ Γιώργου Κουμουτσάκου λέγοντας  ότι η οργάνωση συνεχίζει και δρα με την ίδια θρασύτητα που δρούσε και στο παρελθόν. 

Από την πλευρά τους οι συνήγοροι υπεράσπισης των κατηγορουμένων υποστήριξαν ότι η κατάθεση του αστυνομικού δεν εισέφερε το παραμικρό στοιχείο για να στηριχτεί η κατηγορία της εγκληματικής οργάνωσης. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ