Άγρια συμπλοκή στο Ελ. Βενιζέλος: Σέρβοι και Κροάτες οπαδοί τα έκαναν όλα γυαλιά - καρφιά

Αγριο ξύλο έπεσε στο τμήμα των αναχωρήσεων στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος ανάμεσα σε Κροάτες και Σέρβους οπαδούς, οι οποίοι βρίσκονταν τις τελευταίες ημέρες στην Ελλάδα.

Ολα ξεκίνησαν από την προηγούμενη εβδομάδα όταν στην ελληνική αστυνομία έφτασαν οι πληροφορίες πως Κροάτες και Σέρβοι χούλιγκαν θα δώσουν «ραντεβού θανάτου» στην Ελλάδα ενόψει της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ.

Από την Δευτέρα η ΕΛ.ΑΣ. έστησε ολόκληρη επιχείρηση, η οποία την Τρίτη κορυφώθηκε με «ντου» σε συνδέσμους του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού με τους οποίους είναι αδελφοποιημένοι Κροάτες της Ντινάμο Ζάγκρεμπ και Σέρβοι του Ερυθρού Αστέρα αντίστοιχα.

Η ελληνική αστυνομία εντόπισε αρκετούς ακόμη και σε ξενοδοχεία και προχώρησε αρκετές προσαγωγές αφήνοντάς τους τελικά ελεύθερους μετά τη λήξη του αγώνα. Ωστόσο το κακό δεν είχε απομακρυνθεί. Οι Σέρβοι έστησαν καρτέρι στους Κροάτες αφού γνώριζαν την ώρα αναχώρησής τους από το «Ελεύθεριος Βενιζέλος». Επιτέθηκαν με σιδερογροθιές και μαχαίρια με αποτέλεσμα να υπάρξουν τραυματισμοί Κροατών, μερικοί εκ των οποίων πιο σοβαροί στο κεφάλι. Η αστυνομία προχώρησε σε 10 προσαγωγές Σέρβων ενώ εξακολουθεί να αναζητά μέσα στο αεροδρόμιο τους υπόλοιπους.

Εκείνη την ώρα στο Ελευθέριος Βενιζέλος βρισκόταν και ο Μάρτιν Σουλτς προκειμένου να αναχωρήσει από την πατρίδα μας με αποτέλεσμα να πραγματοποιηθεί ολόκληρο υπηρεσιακό σχέδιο από τους ανθρώπους ασφαλείας προκειμένου να μην κινδυνεύσει η σωματική του ακεραιότητα.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ