Οι καθημερινές συνήθειες των γυναικών με αψεγάδιαστη επιδερμίδα - Δείτε ποιες είναι!

Μήπως δεν ακολουθείς πιστά όλα τα βήματα της σωστής beauty routine, που σου εξασφαλίζει το καλύτερο αποτέλεσμα, αλλά προσπερνάς τα πιο σημαντικά; Εμείς είπαμε να σου δώσουμε μία extra βοήθεια και καταγράψαμε όλες τις συνήθειες που ακολουθούν γυναίκες με τέλεια επιδερμίδα.

Πάρε χαρτί και μολύβι για να τις σημειώσεις και άρχισε να τις εφαρμόζεις άμεσα.

1. Χρησιμοποιούν το σωστό προϊόν καθαρισμού

Μην αγοράζεις κάθε φορά το πρώτο προϊόν που θα βρεις μπροστά σου στα καταστήματα καλλυντικών, στα φαρμακεία ή σε σούπερ μάρκετ. Διάλεξε το κατάλληλο για τον τύπο της επιδερμίδας σου και φρόντισε να το εφαρμόζεις πρωί και βράδυ.

2. Ενυδατώνουν την επιδερμίδα τους πρωί και βράδυ

Οι καλύτερες στιγμές για να εφαρμόσεις την ενυδατική σου κρέμα είναι αμέσως μετά το ντους σου και ακριβώς πριν πέσεις για ύπνο. Προσπάθησε να αποφύγεις προϊόντα με βαριά σύνθεση ή άρωμα.

3. Δεν ακουμπούν ποτέ το πρόσωπό τους με τα δάχτυλά τους

Μπορεί να ξεφεύγει από την προσοχή σου, αλλά ίσως ακουμπάς το πρόσωπό σου με τα δάχτυλά σου περισσότερες φορές μέσα στη μέρα απ’ όσες νομίζεις. Προσπάθησε να είσαι περισσότερο προσεκτική, γιατί με αυτόν τον τρόπο είναι εύκολο να μεταφέρεις βακτήρια στο πρόσωπό σου.

4. Δεν χρησιμοποιούν τόσα πολλά προϊόντα

Δεν κυκλοφορούν με ένα νεσεσέρ γεμάτο καλλυντικά, αλλά προτιμούν να έχουν μαζί τους μόνο τα απαραίτητα. Είναι σίγουρο, πως δεν βοηθάς ιδιαιτέρως την επιδερμίδα σου όταν την παραφορτώνεις με άπειρα προϊόντα.

5. Φορούν καθημερινά το αντηλιακό τους

Είτε βρέχει είτε έχει ηλιοφάνεια, οι γυναίκες με τέλεια επιδερμίδα δεν φεύγουν από το σπίτι χωρίς να έχουν εφαρμόσει το αντηλιακό τους. Διαλέγουν το κατάλληλο για την επιδερμίδα τους και το έχουν πάντα μαζί τους.

6. Κάνουν απολέπιση μία με δύο φορές την εβδομάδα

Είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να απομακρύνεις νεκρά κύτταρα, ιδρώτα και σκόνη από την επιδερμίδα σου. Επίλεξε το σωστό προϊόν για τον τύπο της επιδερμίδας σου και βάλε την απολέπιση στο εβδομαδιαίο πρόγραμμά σου.

7. Καθαρίζουν τα πινέλα μακιγιάζ τους συχνά

Καλό είναι να καθαρίζεις τα πινέλα σου μία φορά την εβδομάδα, για να αποφεύγεις μολύνσεις ή ερεθισμούς.

ΠΗΓΗ: joytv.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ