Ο Πιερ Μοσκοβισί έβγαλε selfie στην Ακρόπολη & άκουσε με προσοχή τον Μανόλη Κορρέ- Φώτο

Ο  επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων της Ε.Ε. Π. Μοσκοβισί, αφού ολοκλήρωσε τις συναντήσεις του και έδωσε και συνέντευξη τύπου στην οποία μίλησε για όλα, πήγε να δει από κοντά τον Παρθενώνα! 

Ο κ. Πιερ συνοδευόταν από τον αρχιτέκτονα Μανόλη Κορρέ, έναν από τους πιο σημαντικούς  ανθρώπους που ασχολήθηκαν με την συντήρηση του ιερού βράχου, αλλά και  από τον κ. Μπούρα συνεπώς και από τον υπουργό Οικονομίας Γιώργο Σταθάκη, τον υπουργό Πολιτισμού Αριστείδη Μπαλτάς κ.α. Ακόμη μαζί του ήταν ο επικεφαλής του γραφείου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα Πάνος Καρβούνης.  Ο κ. Μοσκοβισί, πιο χαλαρός από ότι τον έχουμε συνηθίσει, χωρίς γραβάτα φυσικά (σε αντίθεση με τον κ. Σταθάκη), ανέβηκε στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης. Η όμορφη ημέρα με τον δυνατό ήλιο βοήθησε η βόλτα του Επιτρόπου της Κομισιόν να γίνει πιο ευχάριστη, ενώ όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες οι δυο υπουργοί που τον συνόδευαν είχαν αναλάβει και χρέη... ξεναγού. 

Ο Πιερ Μοσκοβισί, όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες, απόλαυσε ιδιαίτερα την επίσκεψη αυτή, βγάζοντας selfie αλλά και ποζάροντας στο φακό με την ίδια χαρά και λαχτάρα που το κάνουν τα μικρά παιδιάκια! 

Ο Μοσκοβισί σπούδασε οικονομικά και Πολιτικές Επιστήμες, στα καλύτερα πανεπιστήμια της Γαλλίας, αλλά έχει και μάστερ στη Φιλοσοφία. Γνωρίζει τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό καλύτερα από πολλούς και είναι ενδεικτικό ότι στον λίγο χρόνο που διέθεσε στη χώρα μας, ανέβηκε στον αρχαίο βράχο.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ