Κάηκαν ζωντανοί οι επιβάτες του μοιραίου ρωσικού Airbus - Βίντεο με σκληρές εικόνες λίγα λεπτά μετά τη συντριβή

Εικόνες που σοκάρουν από τον τόπο μιας ακόμη πολύνεκρης αεροπορικής τραγωδίας. Ο τόπος όπου 224 άνθρωποι βρήκαν φρικτό θάνατο. Το βόρειο Σινά έγινε "τάφος" για εκατοντάδες, Ρώσους στην πλειοψηφία τους, τουρίστες που επέστρεφαν από το τουριστικό θέρετρο Σαρμ ελ Σέιχ στην Αγία Πετρούπολη.

Το συγκλονιστικό video έχει τραβηχτεί σχεδόν δυο ώρες μετά τη συντριβή του Airbus της ρωσικής εταιρίας Metrojet, που χάθηκε από τα ραντάρ 23 λεπτά μετά την απογείωσή του από το Σαρλ ελ Σέιχ με προορισμό την Αγία Πετρούπολη, με 217 επιβαίνοντες και επταμελές πλήρωμα.

Από τα συντρίμμια του αεροσκάφους φαίνονται να βγαίνουν ακόμη καπνοί, ενώ άνδρες των αιγυπτιακών αρχών και των σωστικών συνεργείων που έχουν φτάσει στην περιοχή προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν το μέγεθος της τραγωδίας, πριν ξεκινήσει το μακάβριο έργο της ανάσυρσης των σορών των θυμάτων.

Δείτε το συγκλονιστικό video που ανέβηκε στην ιστοσελίδα LIFEnews

Το συγκλονιστικό video έρχεται στο φως την ώρα που σύμφωνα με Αιγύπτιο ιατροδικαστή που εξέτασε τις σορούς των επιβατών, το ένα πέμπτο από τα θύματα είχε υποστεί σοβαρά εγκαύματα λίγες στιγμές πριν πεθάνουν! Η εκτίμηση αυτή ενισχύει τη θεωρία πως στο αεροπλάνο είτε σημειώθηκε έκρηξη είτε ξέσπασε φωτιά με αποτέλεσμα να διαλυθεί εν πτήσει.


Ο Αιγύπτιος ιατροδικαστής δήλωσε πως δεν μπορεί να συμπεράνει τι ήταν αυτό που προκάλεσε τη φωτιά. Ιατροδικαστικοί εμπειρογνώμονες δήλωσαν στο μεταξύ ότι δεν έχουν εντοπίσει ίχνη από εκρηκτικά στις σορούς των θυμάτων. "Τα πρώτα τεστ δεν έδειξαν την ύπαρξη εκρηκτικών στα πτώματα" δήλωσε πηγή στο ρωσικό πρακτορείο Tass. Επικαλούμενο Αιγύπτιο ειδικό, το πρακτορείο μετέδωσε ότι στις σορούς δεν υπάρχουν σημάδια εξωτερικού πλήγματος.

Και ενώ οι εμπειρογνώμονες επιμένουν πως το αεροπλάνο μάλλον διαλύθηκε στον αέρα εξαιτίας μιας έκρηξης ή φωτιάς από τεχνικό πρόβλημα, οι τζιχαντιστές του Σινά έρχονται να προκαλέσουν ξανά και να επιμένουν πως η συντριβή του μοιραίου αεροπλάνου είναι δική τους ευθύνη!

Η οργάνωση Ισλαμικό Κράτος επανήλθε, με ηχητικό μήνυμα μέσω twitter, και ουσιαστικά προκάλεσε όσους αμφισβητούν την ευθύνη της, να το αποδείξουν! Όπως ανέφεραν δεν είναι δική της υποχρέωση να αποδείξει την ευθύνη της και ότι θα δώσει τις αναγκαίες αποδείξεις όταν θα το θελήσει.


"Δεν έχουμε καμία υποχρέωση να εξηγήσουμε πώς συνετρίβη", δήλωσε μέλος του Ισλαμικού Κράτους που δεν κατονομάζεται σε ηχητικό μήνυμα που αναρτήθηκε στον λογαριασμό της οργάνωσης στο Twitter.

"Πάρτε τα συντρίμμια και ερευνήστε τα, πάρτε τα μαύρα κουτιά σας και αναλύστε τα και πείτε μας ποια είναι τα αποτελέσματα της έρευνάς σας. Αποδείξτε ότι δεν προκαλέσαμε εμείς την πτώση του και πώς έπεσε στην πραγματικότητα και εμείς θα σας δώσουμε τις λεπτομέρειες για τον τρόπο με τον οποίο έπεσε τη στιγμή που θα επιλέξουμε", καταλήγει ο εκπρόσωπος του Ισλαμικού Κράτους.

Πηγή: Daily Mail - Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ