Νέες αποκαλύψεις για το μοιραίο ρώσικο Airbus: Έκανε βουτιά θανάτου με 483 χλμ/ώρα - Τα σκαμπανεβάσματα & τα τελευταία λεπτά πριν συντριβεί

Νέα στοιχεία που ενισχύουν το σενάριο ότι το αεροσκάφος καταστράφηκε στον αέρα, αν και οι Αιγυπτιακές αρχές χθες ισχυρίστηκαν ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο, έρχονται στο φως από την ανάλυση των στοιχείων FlightRadar24.

Σύμφωνα με αυτά το ρωσικό Airbus ξεκίνησε τη βουτιά θανάτου με την ιλιγγιώδη ταχύτηταα των 483χλμ./ώρα και σε πρώτη φάση έπεσε από τα 31.000 πόδια στα 26.000 μέσα σε 26 δευτερόλεπτα. Στη συνέχεια το σήμα του από τα ραντάρ χάθηκε.

Το αεροπλάνο εμφανίζεται, σύμφωνα με τα στοιχεία από δορυφόρους και ραντάρ, να αλλάζει την κατεύθυνσή του κάνοντας μια στροφή 20 μοιρών προς τα δεξιά και στη συνέχεια επιστρέφοντας στην αρχική βορειοδυτική κατεύθυνσή του.

«Ξεσκονίζουν» όσους είχαν πρόσβαση στο αεροσκάφος 

Σύμφωνα με το NBC οι έρευνες των αρχών στρέφονται όχι μόνο στους επιβαίνοντες του ρωσικού Airbus (κανείς τους δεν βρισκόταν στις βάσεις τρομοκρατικών δεδομένων των ΗΠΑ) αλλά και σε όσους είχαν πρόσβαση στην αίθουσα αναμονής, σε αυτούς που ασχολήθηκαν με το κέτερινγκ αλλά και με τον καθαρισμό του αεροσκάφους. Ολα αυτά γιατί το σενάριο της τρομοκρατικής ενέργειας παραμένει στο τραπέζι. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ