Η πολυαγαπημένη σειρά "Star Trek" επιστρέφει στη μικρή οθόνη το 2017

Το αμερικανικό τηλεοπτικό κανάλι ανακοίνωσε ότι ετοιμάζει για τον Ιανουάριο του 2017 την επιστροφή του Star Trek, με τους φανατικούς θαυμαστές της σειράς να είναι ενθουσιασμένοι και να αδημονούν για τη συνέχεια.
 

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση των συντελεστών η σειρά θα είναι μια συνέχεια των περιπετειών και των κατορθωμάτων των κεντρικών χαρακτήρων, ωστόσο πολλά από τα χαρακτηριστικά στοιχεία της θα αλλάξουν.
Μάλιστα, ανακοινώθηκε ότι ο σκηνοθέτης της Star Trek, που κυκλοφόρησε το 2009, εργάζεται πάνω στο εγχείρημα του καναλιού CBS και βρίσκεται στο "κυνήγι" του σεναριογράφου που θα καταφέρει να αποδώσει όσο καλύτερα γίνεται το όραμά του για τη συνέχεια της σειράς.
Η ανακοίνωση γίνεται πάνω στην ώρα, καθώς φέτος την ερχόμενη χρονιά το Star Trek συμπληρώνει 50 χρόνια από την πρώτη προβολή της θρυλικής σειράς στην αμερικανική τηλεόραση.


Όπως γνωστοποιούν οι παραγωγοί το νέο Star Trek αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον Ιανουάριο του 2017, ωστόσο δεν έχουν αποκαλύψει το παραμικρό για τους ηθοποιούς που θα ενσαρκώσουν τους "ιστορικούς" ρόλους της σειράς.
Παράλληλα, υπολογίζεται ότι η σειρά θα μεταδοθεί σε 190 χώρες.

Πηγή: theverge

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ