Συνελήφθη παιδόφιλος γιατί ασελγούσε σε βάρος μίας 14χρονης, μίας 10χρονης και μίας 11χρονης

Το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης, συνελήφθη ένας 33χρονος Έλληνας, για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας και αποπλάνηση παιδιών κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.
 

Ειδικότερα, ο δράστης της 28ης Οκτωβρίου προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος μίας 14χρονης και προσπάθησε να την δελεάσει, προσφέροντάς της μικρό χρηματικό ποσό, για να τον ακολουθήσει στο σπίτι του. Την επόμενη ημέρα, έγινε αντιληπτός από κάτοικο της περιοχής στο ίδιο σημείο, να έχει προσεγγίσει πάλι ένα κοριτσάκι. Ο περαστικός κάλεσε την Αστυνομία και ο ανώμαλος προσήχθη από άντρες της Άμεσης Δράσης.
Από την έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, διαπιστώθηκε ότι ο συλληφθείς είχε προβεί κατ’ επανάληψη σε ασελγείς πράξεις και προτάσεις σε βάρος της 14χρονης, καθώς και σε βάρος άλλων δύο ανήλικων κοριτσιών στην ίδια περιοχή και συγκεκριμένα σε μία 11χρονη και σε μία 10χρονη!
Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκε στον  Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά, ο οποίος τον παρέπεμψε για κύρια ανάκριση σε Τακτικό Ανακριτή, ενώ αναμένεται να δοθεί εντολή για την δημοσιοποίηση των στοιχείων και της φωτογραφίας του, ειδικά για την περίπτωση που τυχόν έχουν πέσει και άλλα παιδιά θύματά του.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ