Αφροδίτη Σταθακωστοπούλου - Νίκος Μπάκος: Ο γάμος στη Βενετία θύμισε Αλαμουντίν-Κλούνεϊ

Η Αφροδίτη Σταθοκωστόπουλου και ο εφοπλιστής Νίκος Μπάκος ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, το Σάββατο στον ιερό ναό του Αγίου Γεωργίου στην όμορφη Βενετία. 

Πρόκειται για την κόρη του επιχειρηματία Βλάση Σταθοκωστόπουλου και τον γιο του Δημήτρη Μπάκου και συνιδιοκτήτη του Αστέρα Τρίπολης που σχεδίασαν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας στη γειτονική χώρα και να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου. 

Η πρόταση γάμου έγινε με ένα μονόπετρο μπριγιάν πολλών καρατίων. Η Αφροδίτη Σταθοκωστοπούλου, ήθελε η ημέρα του γάμου της να είναι ξεχωριστή, γι’αυτό και έψαξε πολύ μέχρι να βρει το μέρος των ονείρων της.


Το ζευγάρι, είχε κλείσει για τους καλεσμένους του 24 δωμάτια του επτάστερου «Aman Canal Grande», του ξενοδοχείου που φιλοξένησε το γαμήλιο πάρτι του George Clooney και της Amal Alamudin, ένα χρόνο πριν. 

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν φυσικά και ο αδερφός της Bασίλης Σταθοκωστόπουλος, ενώ αισθητή έγινε η απουσία της παρουσιάστριας του Alpha και φίλης της νύφης κατερίνας Καινούργιου. Το γεγονός μάλιστα, ενίσχυσε τις φήμες ότι ο επιχειρηματίας και η Κατερίνα δεν είναι πια ζευγάρι!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ