Τζέρι Χολ & Ρούπερτ Μέρντοχ τρελά ερωτευμένοι στη Νέα Υόρκη - Το νέο παγκόσμιο ειδύλλιο πήρε φωτιά

Το ειδύλλιο, που έχει παραμείνει ένα καλά φυλαγμένο μυστικό μέχρι τώρα  ξεκίνησε όταν το ζευγάρι γνωρίστηκε στην Αυστραλία από μια από τις αδελφές του Μέρντοχ. Είναι η πρώτη σοβαρή σχέση για τον 84χρονο από το τέλος του γάμου του με την 46χρονη Γουέντι Ντέγκ.

Ωστόσο, η αποκάλυψη ότι ο Μέρντοχ βγαίνει με την Χαλ, σηματοδοτεί ένα ακόμη πιο εκπληκτικό κεφάλαιο στην ιδιωτική ζωή του δισεκατομμυριούχου επιχειρηματία. Στενός οικογενειακός φίλος των Μέρντοχ αποκάλυψε ότι «Είναι όλα πολύ καινούργια. Πραγματικά απολαμβάνει ο ένας την παρέα του άλλου»

Την επόμενη εβδομάδα, το ζευγάρι θα εμφανιστεί μαζί για πρώτη φορά δημόσια στο τελικό του παγκοσμίου κυπέλλου ράγκμπι στο Twickenham.

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων εβδομάδων, ο Μέρντοχ -οι επιχειρήσεις του οποίου περιλαμβάνουν την εφημερίδα The Sun και το Fox News- και η Χαλ πέρασαν χρόνο μαζί στην Καλιφόρνια και τη Νέα Υόρκη, όπου πήγαν και στο Broadway να δουν το μιούζικαλ Hamilton.

Ο Μέρντοχ παντρεύτηκε για πρώτη φορά με την Πατρίσια Μπούκερ πρώην αεροσυνοδό από τη Μελβούρνη, και στη συνέχεια, τη δημοσιογράφο Αννα Τορβ από τη Γλασκώβη.

Μετά τα δυο διαζύγια, ξαναπαντρεύτηκε μέσα σε ένα χρόνο με την Γουέντι Ντενγκ, αλλά από το τέλος του γάμου τους το 2013, ήταν μόνος. Η διαφορά ηλικίας των 25 ετών μεταξύ του Μέρντοχ και της Χαλ είναι μάλλον μικρότερη των 38 χρόνων ανάμεσα σε αυτόν και την Ντενγκ.
Η νέα σχέση του με το Τεξανό μοντέλο και ηθοποιό -και πρώην σύντροφο του τραγουδιστή των Roxy Music Μπράιαν Φέρι, τον οποίο άφησε για τον Μικ Τζάγκερ- αναφέρεται από τους φίλους του Μέρντοχ ως απόδειξη ότι είναι τόσο έντονος στην ιδιωτική ζωή του όσο και στις επιχειρήσεις του. 

Συνεχίζει να διατηρεί ένα εξαντλητικό πρόγραμμα για έναν άνδρα της ηλικίας του, κυβερνώντας μια παγκόσμια αυτοκρατορία μέσων ενημέρωσης με παρακλάδια στην Αμερική, τη Βρετανία και την Ασία.

Τα παιδιά του Μέρντοχ αλλά και της Χαλ έχουν πλήρη επίγνωση της νέας σχέσης.

Ο Μέρντοχ δεν έχει μιλήσει ποτέ δημοσίως για το βαθύ πόνο που ένιωθε μετά το χωρισμό του από την Ντενγκ, η Χαλ ωστόσο, ήταν πιο ειλικρινής στα μέσα ενημέρωσης σχετικά με τις σχέσεις της.

Χαρακτηριστική ήταν η αμφιλεγόμενη δήλωση της: «Η μητέρα μου έλεγε ότι είναι εύκολο να κρατήσεις έναν άνδρα: θα πρέπει να είσαι υπηρέτρια στο σαλόνι, μαγείρισσα στην κουζίνα και πόρνη στην κρεβατοκάμαρα. Της είπα ότι θα προσλάβω προσωπικό για τα άλλα δύο και εγώ θα αναλάβω την κρεβατοκάμαρα».

Επίσης είχε αποκαλύψει ότι ένιωθε αδικημένη από τον Μικ Τζάγκερ -13 χρόνια μεγαλύτερος της και πατέρας των 4 παιδιών της- όταν οι απιστίες του τους οδήγησαν στο χωρισμό το 1999, μετά από σχεδόν 20 χρόνια σχέσης.
Το ρομαντικό ειδύλλιό τους έγινε γνωστό μόλις την προηγούμενη εβδομάδα.

Τώρα, ήρθαν και οι πρώτες κοινές φωτογραφίες για να επισημοποιήσουν το προφανές: ο Ρούπερτ Μέρντοχ και η Τζέρι Χολ είναι μαζί!

Ο 84χρονος μεγιστάνας των Μέσων Ενημέρωσης και η 59χρονη πρώην σύντροφος του τραγουδιστή των Ρόλινγκ Στόουνς, Μιγκ Τζάγκερ, εθάθησαν την ώρα που προσέρχονταν στο γήπεδο όπου διεξαγόταν ο τελικός του Παγκοσμίου Κυπέλλου ράγκμπι ανάμεσα σε Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία (η οποία, παρεμπιπτόντως, κέρδισε το τρόπαιο).

Το νέο ζευγάρι φαινόταν πολύ ευτυχισμένο στις κερκίδες του σταδίου και μάλιστα ο Μέρντοχ δεν δίστασε να φιλήσει με πάθος ενώπιον όλων τη νέα του αγαπημένη.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ