Σοκαριστικό βίντεο: Ξεγύμνωσαν και βασάνισαν γυναίκες επειδή «έκαναν μάγια» - Σκληρές εικόνες!

Σύμφωνα με την εφημερίδα New York Post, το βίντεο τραβήχτηκε στην Παπούα Νέα Γουινέα και οι γυναίκες που εμφανίζονται σε αυτό είναι κατηγορούμενες για μαγεία. Οι άτυχες γυναίκες ανακρίνονται από μία ομάδα ανδρών που κραδαίνουν ματσέτες απειλητικά πάνω από τα κεφάλια τους, ενώ τις καίνε με πυρωμένα σίδερα και τις χτυπάνε με σιδερένιες βέργες.

Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα, οι τέσσερις γυναίκες κατηγορούνταν ότι «αφαίρεσαν» με μαγικό τρόπο την καρδιά ενός νεαρού άνδρα, ο οποίος είχε αρρωστήσει βαριά. Οι ανακριτές ρωτάνε τις κατηγορούμενες πού έχουν κρύψει την καρδιά του αρρώστου και αν την έχουν «καταβροχθίσει».

«Γιατί μου το κάνετε αυτό; Είμαι αθώα», φωνάζει μία γυναίκα ενώ οι σαδιστές που την περιβάλλουν την καίνε και την χτυπούν. «Δεν έχω σχέση με τις κατηγορίες, είμαι μητέρα πέντε παιδιών», φωνάζει μία άλλη, ωστόσο οι σαδιστές βασανιστές τους μένουν ασυγκίνητοι.

Σύμφωνα με τον Guardian, οι βασανισμοί και οι θανατώσεις γυναικών με την κατηγορία της μαγείας αποτελούν καθημερινή υπόθεση στο νησιωτικό κράτος, που αποτελεί μία από τις πλέον ανεξερεύνητες περιοχές στον κόσμο, τόσο πολιτιστικά όσο και γεωγραφικά.

Από τη στιγμή που κατηγορούνται για μαγεία, τα θύματα αυτών των μεσαιωνικών πρακτικών είναι ξεγραμμένα αφού δεν μπορούν να αποδείξουν με κανέναν τρόπο την αθωότητά τους, αντιμέτωπα με τόσο παράλογες κατηγορίες. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ