Πύργος: Πορτοφολάδες ετών... 10 και 14 ξάφρισαν 3.000 ευρώ - Συνελήφθη η 19χρονη συνεργός τους

Παρά τη μικρή τους ηλικία αποδείχθηκαν ικανότατοι... πορτοφολάδες, ένα αγοράκι μόλις 10 χρόνων και ένα λίγο μεγαλύτερο -στα 13!- που άρπαξαν μαζί με ένα ζευγάρι άλλων νεαρών έναν πραγματικό θησαυρό από τη τσέπη ενός ηλικιωμένου στον Πύργο με τη μέθοδο της «απασχόλησης»!

Τα δυο ανήλικα τράβηξαν την προσοχή του άτυχου 89χρονου που περπατούσε ανυποψίαστος στο δρόμο, ώστε να καταφέρουν η 19χρονη συνεργός τους και ο 18χρονος συνοδός της να βάλουν «χέρι» στην τσέπη του πουκαμίσου του και να αρπάξουν από μέσα χαρτονομίσματα αξίας 3.000 ευρώ! Αμέσως μετά, το έβαλαν στα πόδια και διέφυγαν προς διαφορετικές κατευθύνσεις.

Ο ηλικιωμένος ειδοποίησε αστυνομικούς της Ασφαλείας που άρχισαν να αναζητούν τους τέσσερις δράστες και, μετά από λίγο, εντόπισαν την 19χρονη, την συνέλαβαν και την οδήγησαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηλείας. Στην προανάκριση αποκαλύφθηκαν τα πλήρη στοιχεία των συνεργών της, για τον εντοπισμό των οποίων οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία και σε βάρος των γονέων των δυο ανήλικων για την πλημμελή εποπτεία τους.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ