Οι γάμοι της Νιγηριανής ελίτ: Γίνονται στο Λονδίνο με νυφικά αξίας 150.00 ευρώ & η σαμπάνια ρέει άφθονη

Ενώ η οικονομική κρίση έχει χτυπήσει την πόρτα των περισσότερων χωρών της Ευρώπης, η ελίτ στη Νιγηρία ξοδεύει απλόχερα τα χρήματά της και επιδεικνύει προκλητικά τον πλούτο της όταν παντρεύει τα παιδιά της.
 

Σύμφωνα με την Elizabeth Aisien, που έχει εταιρεία διοργάνωσης γάμων στο Λονδίνο και μίλησε στον βρετανικό Τύπο, τα νέα ζευγάρια από την Νιγηρία που θέλουν να παντρευτούν και ανήκουν στην ελίτ της χώρας αυτής της δυτικής Αφρικής, απλά ταξιδεύουν στο Λονδίνο!

Εκεί, η τελετή του γάμου γίνεται στα ακριβότερα και στα πιο πολυτελή ξενοδοχεία της βρετανικής πρωτεύουσας, αλλά ακόμα και στο παλάτι του Κένσιγκτον, όπου το κόστος για την γαμήλια τελετή και το κέτερινγκ φθάνει τα 18.000 ευρώ!


Το νυφικό σχεδιάζεται από τους μεγαλύτερους και διασημότερους σχεδιαστές και, συνήθως, ένα νυφικό της Vera Wang κοστίζει 150.000 ευρώ, οι σαμπάνιες ρέουν άφθονα και το κόστος του φθάνει τα 200.000 ευρώ, ενώ στο τέλος του γάμου, ο κάθε καλεσμένος θα πάρει ως δώρο ένα μπουκάλι σαμπάνια και ένα αναμνηστικό δώρο αξίας 8.000 ευρώ. Η Elizabeth Aisien υποστηρίζει ότι οι γάμοι των πλούσιων ζευγαριών της Νιγηρίας γίνονται στο Λονδίνο με τον παραδοσιακό τρόπο της αφρικανικής χώρας και οι καλεσμένοι είναι συνήθως από 2.000 μέχρι 3.000.


Όσο δε για τις εκάστοτε νύφες, υπάρχει πάντα ένας ανταγωνισμός ανάμεσά τους για το ποια θα κάνει τον πιο ακριβό γάμο, ποια θα φορέσει το καλύτερο νυφικό και ποια θα βάλει τα πιο ακριβά κοσμήματα, με αποτέλεσμα να ξοδεύουν μόνο για αγορά διαμαντένιων κοσμημάτων το διόλου ευκαταφρόνητο ποσόν των 650.000 ευρώ!

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ