Halloween Parties: Δείτε που θα γίνουν τα καλύτερα πάρτι το Σαββάτου 31/10

Την ώρα που κάποιοι θα βάζουν τα δυνατά τους για να δημιουργήσουν την τρομακτικότερη μεταμφίεση και θα σκανάρουν τα πάρτι αυτού του Σαββάτου 31/10 για να επιλέξουν το… εφιαλτικότερο, κάποιοι άλλοι θα γκρινιάζουν για τα ξενόφερτα έθιμα και τις παγανιστικές ρίζες τους. 

Το Halloween, δηλαδή την ημέρα της παραμονής των Αγίων Πάντων, που έχει κέλτικη προέλευση και... αμερικανικού τύπου εμπορευματοποίηση, το γνωρίζαμε μόνο από το κινηματογραφικό franchise του Τζον Κάρπεντερ, αλλά και ως σκηνικό νεανικών slasher φιλμ. 

Ήταν θέμα χρόνου να έρθει στη χώρα μας εξαιτίας της mainstream τρομολαγνείας που έχουν καλλιεργήσει το «Twilight», το «The Walking Dead» και το «American Horror Story», της γοητείας που ασκεί η κουλτούρα του cosplay ή, απλώς και μόνο, ως αφορμή για «τρομακτικό» bar hopping. Γιατί, λοιπόν, να περάσουμε άλλη μια μονότονη βραδιά πίνοντας ποτά στα στέκια μας, όταν μπορούμε να το κάνουμε μεταμφιεσμένοι, ακολουθώντας μια διαδρομή αλά τρενάκι του τρόμου σε λούνα παρκ;
A Spooktacular Halloween Night! #4 – «Six D.O.G.S» (31/10 )
Από πολλούς θεωρείται ένα από τα πιο καλοστημένα πάρτι για την περίσταση.
Αφού διασχίσεις την ομίχλη που θα έχει καλύψει το στενάκι της Αβραμιώτου και εφόσον δεν… κοκαλώσεις από τα ουρλιαχτά, θα κατευθυνθείς κρατώντας ένα αχνιστό κοκτέιλ στο χέρι στο Gig Space για να ακούσεις τον Postriper (STFU Parties, YSP!WSY ) και τον Kris Riot (YSP!WSY ), στο Bar, όπου θα παίζουν οι Chevy (Needless ) και Christos Aggelopoulos (Diskotekken ), ή στο Screening «Screaming» Room, όπου θα προβάλλονται αποσπάσματα από τις πιο τρομακτικές ταινίες που έχουν γυριστεί ποτέ. Να έχεις φροντίσει για τη μεταμφίεσή σου, γιατί θα το έχουν κάνει όλοι οι γύρω σου!
All Things Dark-A Halloween Festival – «Ρομάντσο» (31/10 )


Η ενδυματολόγος, creative director και prop maker D’Arcy Foxx μας προσκαλεί να «βυθιστούμε» στο σκοτάδι, μ’ ένα φεστιβάλ που θα ξεκινήσει από fashion performance, για να συνεχιστεί με DJ sets στα δύο stages του χώρου. Η βραδιά θα ανοίξει, λοιπόν, με τα ρούχα του σχεδιαστή Μιχάλη Μπαμπούση, φορεμένα από μοντέλα σε ρόλο ανθρωποειδούς, που θα κινούνται υπό τη μουσική του Ιάννη Ξενάκη και της Holly Herndon. Αργότερα στα decks, ανάμεσα σε visuals και προβολές σπάνιων ταινιών μικρού μήκους, θα βρεθούν μεταξύ άλλων ο Dynamons (συνιδρυτής του label Echovolt ), ο Kasseta Rec. (ιδιοκτήτης του Kasseta Records ) και ο συλλέκτης Paul Bennett (που κρύβεται πίσω από τα re-edits της Moxie ). Στο δεύτερο stage θα παίξουν οι S for Sugar, Κωνσταντίνος Καλφακάκος και Photoharrie. 
This is Halloween – «Second Skin» (31/10 )
Το club του Γιώργου Φακίνου μπορεί δικαίως να περηφανεύεται ότι γιορτάζει το Halloween
προτού γίνει μόδα και έχει ετοιμάσει ένα άκρως spooky event – για προθέρμανση, η βραδιά θα ξεκινήσει από νωρίς (στις 20:30 ) με metalcore και deathcore μουσικές. Από τις 00:30 και μετά, στο Main Floor οι George Fakinos, Geo Kar και Paul Philippou θα παίζουν τα καλύτερα από την goth, industrial και dubstep σκηνή, ενώ στο Red Room το metal θα έχει την τιμητική του με τον Dr D στα decks. Αν δεν τα πηγαίνετε πολύ καλά με το μακιγιάζ, να έρθετε μεταμφιεσμένοι και τα υπόλοιπα θα τα αναλάβει (δωρεάν ) η make up artist Elizabeth Petrou, η οποία θα έχει επιμεληθεί και την εμφάνιση του προσωπικού.
Halloween Over Athens – «Εν Αθήναις» (31/10 )
Ένα μεγάλης κλίμακας event έχουν ετοιμάσει οι ομάδες High as Fuck, Chemical Circus και Casa Fiesta, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στον ταιριαστά διακοσμημένο χώρο του θεάτρου στο Γκάζι. Το κίνητρο για να μεταμφιεστείς είναι, πρώτον, η μουσική (κι όμως, υπάρχει υβρίδιο witch house! ) και, δεύτερον, ο διαγωνισμός καλύτερης μεταμφίεσης – DJs της βραδιάς οι Desmond Kind, SpitfiRe, Type-O & Mosh Beat και Inflex.
The Most Embarrassing ’80s Halloween Party Ever – «Death Disco» (31/10 ) 
Tο concept του καθιερωμένου αποκριάτικου Most Embarrassing ’80s Party Ever προσαρμόζεται στην ημέρα, με κινηματογραφικές αναφορές στη διακόσμηση («Ο Ψαλιδοχέρης», «Η Νεκρή Νύφη», «Η Οικογένεια Άνταμς» ) και ’80s pop, italo disco και trash από τους Λεωνίδα Σκιαδά, Σταμάτη Γρίσπο, Panos Dread και ExpiK. Τη διακόσμηση και τις μεταμφιέσεις επιμελείται η Frei Tag, η οποία θα βρίσκεται στο χώρο μέχρι τις 03:00 για να διορθώσει το makeup σου.

Halloween Ball – «Spinster» (31/10 )
To vintage bar του downtown θα μεταμφιεστεί και σε προσκαλεί να κάνεις το ίδιο για να απολαύσεις αιματοβαμμένα κοκτέιλ (βλ. Bloody Mary και Zombie ) και να χορέψεις με το DJ set της Miss LooCifer.

Halloween Party – «Σχοινοβάτης» (31/10 )
Τα κοκτέιλ θα κάνουν «Μπου!» και οι μουσικές θα έρχονται από την... κόλαση. Εδώ προτείνουν και κάτι διανοουμενίστικο για μεταμφίεση, δηλαδή στολή καταραμένου ποιητή.

Halloween Party – «Box»
«Τα βρακιά ανάποδα» προτείνουν για dress code κι αυτό μπορεί να είναι αρκετά τρομακτικό. Η Daphne Polkadot και ο Tyler Carry θα παίξουν θέματα από ταινίες τρόμου και οτιδήποτε ταιριάζει στο soundtrack της βραδιάς.

Happy Halloween – «Hard Rock Cafe» (31/10 )
Το Bites menu θα αποκτήσει νέα διάσταση στο τρομακτικό ντεκόρ του μαγαζιού, όπου το προσωπικό θα σε εξυπηρετήσει μεταμφιεσμένο ενώ στις οθόνες θα προβάλλονται «ανατριχιαστικά» αποσπάσματα συναυλιών και βιντεοκλίπ ροκ κομματιών.

Halloween Party – Starbucks (31/10 )
Το MTV και το κατάστημα της αλυσίδας στο Μοναστηράκι σε περιμένουν από νωρίς (στις 19:00 ) με τον DJ Σπύρο Μαργαρίτη. Face paint artists θα σε προετοιμάσουν για το επόμενο πάρτι όπου θα πας, βάφοντας το πρόσωπό σου.
Αναλυτικές πληροφορίες από τον οδηγό Bars & Clubs
Death Disco
Ωγύγου 15 και Λεπενιώτου, Ψυρρή
Jack in The Box
Κωλέττη 4, Εξάρχεια
Ρομάντσο
Αναξαγόρα 3-5, Ομόνοια
Six D.o.g.s.
Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι
Second Skin 
Δαμοκλέους 8, Γκάζι
Spinster
Ικτίνου 3, Ομόνοια
Σχοινοβάτης Cafe-Bar 
Σουλτάνη 4

ΠΗΓΗ: athinorama.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ