Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Βίντεο: Δείτε τη μάχη ενός σκύλου με δύο λύκους σε δάσος της Σουηδίας

Στη Σουηδία συνέβη ένα περιστατικό με πρωταγωνιστή έναν σκύλο και τον ιδιοκτήτη του, οι οποίοι είχαν βγει βόλτα στο δάσος. Τότε, δέχθηκαν επίθεση από δύο λύκους!

Ο σκύλος υπερασπίστηκε με πάθος το αφεντικό του και τη ζωή του, καταφέρνοντας να επιζήσει, παρ' ότι τραυματίστηκε σε αρκετά σημεία του σώματός του. Η μάχη καταγράφηκε σε κάμερα που ήταν προσαρμοσμένη στο περιλαίμιο του σκύλου, αποτυπώνοντας την αγριότητα της φύσης, οπωσδήποτε όμως σπάνιες και μοναδικές στιγμές, τις οποίες βίωσε η Κλάρα, το σκυλί που ήταν διατεθειμένο να δώσει ακόμη και τη ζωή του, προκειμένου να προφυλάξει τον ιδιοκτήτη του, Τόμι Μπέργκλουντ.

Η μάχη είχε διάρκεια σχεδόν δέκα λεπτά και είναι καταγεγραμμένη ολόκληρη στο βίντεο. Ορισμένες σκηνές είναι αρκετά σκληρές, όπως και η πραγματικότητα σε μία μάχη θηρίων. Η τετράχρονη Κλάρα επέζησε διότι φορούσε ένα γιλέκο με επένδυση χάλυβα, δίχως το οποίο θα είχε υποστεί βαθύτερα και ενδεχομένως θανατηφόρα τραύματα. Το σκυλί έφερε περισσότερες από 15 δαγκωματιές στο σώμα του, ενώ οι λύκοι τράπηκαν σε φυγή όταν διαπίστωσαν ότι δεν μπορούσαν να καταβάλουν την αντίσταση του.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ