Φωτογραφίες από τα πρώτα τετ ατ τετ του Ντομπρόβσκις στην Αθήνα: Με Σταθάκη, Τσακαλώτο & Χουλιαράκη

Με το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης συναντήθηκε ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν Βάλντις Ντομπρόβσκις, ο οποίος βρίσκεται στην Αθήνα.

 

Σε εξέλιξη βρίσκεται η συνάντησή του με τον υπουργό Οικονομικών, Γ.Σταθάκη, ενώ στη συνέχεια θα συναντηθεί με τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο και τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Γιώργο Χουλιαράκη.

Γ. Σταθάκης - Β. Ντομπρόβσκις

Η επίσκεψη Ντομπρόβσκις πραγματοποιείται τη στιγμή που οι διαπραγματεύσεις κυβέρνησης-θεσμών για την πορεία εφαρμογής των προαπαιτούμενων μέτρων φαίνεται να έχουν μπλοκάρει.

Κεντρικό θέμα στις επαφές που θα έχει στην Αθήνα είναι η εφαρμογή των συμφωνηθέντων, ενώ σε συνέντευξή του στο Βήμα της Κυριακής στέλνει σαφές μήνυμα πως δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο.

(Από αριστερά) Ο παλιός Τροϊκανός Servas Deroose, ο Επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα Πάνος Καρβούνης, ο Βάλντς Ντομπρόβσκις και ο νέος Επικεφαλής της task force Μartin Fervey

Στις 12:00 θα συναντηθεί με τα προεδρεία των κοινοβουλευτικών Επιτροπών Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, Παραγωγής και Εμπορίου και Οικονομικών Υποθέσεων και με Διακομματική Αντιπροσωπεία της Βουλής. 

Ε. Τσακαλώτος, Γ. Χουλιαράκης, Π. Καρβούνης & Β. Ντομπρόβσκις

Στις 18:30 θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου, ενώ νωρίτερα στις 15:30 θα συναντηθεί με τον υπουργό Εργασίας Γιώργο Κατρούγκαλο. Θα ακολουθήσουν κοινές δηλώσεις στον Τύπο.

Φωτό από τη Συνέντευξη Τύπου

Για την Τρίτη έχει προγραμματιστεί συνάντηση με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννη Στουρνάρα (09:30) και στις 10:45, συνοδευόμενος από τον δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη, θα επισκεφθεί τον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας INNOVATHENS, έργο που δημιουργήθηκε από πρωτοβουλία της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων και συγχρηματοδοτείται από την ΕΕ, στην Τεχνόπολη-Γκάζι.

Το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί με συνάντηση που θα έχει με τους εκπροσώπους των κοινωνικών εταίρων.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ