Η Rihanna στα 17 τα είχε με Jay- Z! Ήταν πάντα το τρίτο «πρόσωπο» στη σχέση Beyoncé με τον άντρα της: Βιογραφία - φωτιά‏

Η Beyoncé και ο Jay Z είχαν χωρίσει για τουλάχιστον ένα χρόνο εξαιτίας των φημών ότι ο ράπερ διατηρούσε παράλληλη σχέση με την τότε 17χρονη προστατευόμενή του Rihanna. 

Ο δημοσιογράφος J Randy Taraborrelli, ειδικός σε θέματα της αμερικανικής σόουμπιζ, είναι ο συγγραφέας μιας ολοκαίνουργιας και μη εξουσιοδοτημένης βιογραφίας της 34χρονης σταρ με τίτλο: Beyoncé: Η άγνωστη ιστορία.

Ο Taraborrelli ισχυρίζεται ότι η σκιά της Rihanna έπεφτε πάντα βαριά στο γάμο των Beyoncé-Jay Z. Σύμφωνα με το βιβλίο το 2005, τρία χρόνια πριν από το γάμο, ο ράπερ και η ανερχόμενη σταρ της R&B είχαν χωρίσει κρυφά εξαιτίας της 17χρονης Rihanna, η οποία περνούσε πολλές ώρες με τον τότε μάνατζερ του πρώτου της άλμπουμ Jay Z. «Ένιωθε πως το μόνο που ένοιαζε την Beyoncé ήταν η δουλειά της. Αυτό τον είχε κουράσει. Επίσης εκείνη είχε μια τάση να γίνεται κακόκεφη και επιθετική όταν βρισκόταν κάτω από μεγάλη πίεση στη δουλειά, κάτι που άρχισε να χτίζει ένα τοίχο ανάμεσα τους. Την περίοδο εκείνη οι δυο τους χώρισαν για ένα διάστημα, καθώς εκείνη του είπε πως χρειαζόταν ένα διάλειμμα».

Πολλοί υποστηρίζουν ότι το ειδύλλιο Jay Z-Rihanna ήταν κατασκευασμένο για λόγους μάρκετινγκ και προώθησης της πρωτοεμφανιζόμενης σταρ από τα Μπαρμπέιντος. Ωστόσο, «η 18χρονη τότε Beyoncé ένιωθα άβολα και δεν ήξερε πώς να χειριστεί την κατάσταση», λέει ο Αμερικανός δημοσιογράφος-βιογράφος. Χάρη στο βιβλίο τα μέσα ενημέρωσης θυμήθηκαν ξανά το καβγά στο ασανσέρ μεταξύ του ζεύγους και της αδελφής της Queen B, τη Solange και αναρωτιούνται μήπως η πραγματική αιτία ήταν και πάλι η Rihanna.

O Taraborrelli, πάντως, δήλωσε στο Entertainment Tonight ότι «είμαι βέβαιος πως τα δύο κορίτσια είναι σήμερα φίλες».

Πηγή: dailymail.co.uk

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ