Νέα στοιχεία για την τραγωδία στη Ρόδο - 46χρονος σκότωσε με κουζινομάχαιρο τον γείτονα του για την ένταση της μουσικής


Στα χέρια των αστυνομικών αρχών βρίσκεται ο Αλβανός που μαχαίρωσε και σκότωσε τον 50χρονο Ροδίτη, στην περιοχή της Ιαλυσού και το μεσημέρι αναμένεται να προσαχθεί ενώπιον της Εισαγγελέως Πρωτοδικών Ρόδου προκειμένου να του απαγγείλει κατηγορίες, για το στυγερό έγκλημα που διέπραξε, μετά από έντονη λογομαχία που είχε με το θύμα. 

Ο δράστης, παραδόθηκε στις αστυνομικές αρχές που είχαν εξαπολύσει ανθρωποκυνητό σε όλο το νησί μετά το φονικό και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο ΑΤ Ιαλυσού όπου και κρατείται για να παραπεμφθεί στην δικαιοσύνη.

Από τα πρώτα στοιχεία που έδωσε στις αστυνομικές αρχές, είπε ότι θόλωσε και ότι δεν είχε πρόθεση να τον σκοτώσει, παρά να το φοβερίσει. Παραδέχθηκε ότι νωρίτερα είχαν έντονη λογομαχία με απειλές και βρισιές και ότι δεν ήξερε τι έκανε.

Το χρονικό του εγκλήματος
Το φονικό που συγκλονίζει την περιοχή σημειώθηκε λίγο πριν τις 17.00 χθες το απόγευμα. Ο Αλβανός και το θύμα έμεναν σε διπλανά διαμερίσματα πολυκατοικίας στην Ιαλυσό. Ο δράστης είχε δυνατά τη μουσική στο διαμέρισμα του. Μαζί του βρισκόταν η ομοεθνής σύντροφος του, που διαμένει στην ίδια πολυκατοικία αλλά σε άλλο όροφο. Ο Ελληνας γείτονάς του, του έκανε παρατήρηση, χωρίς όμως να εισακουσθεί. Τότε, με μια πέτρα έσπασε την γυάλινη εξώπορτα του σπιτιού, προκειμένου να μπει στο διαμέρισμα. Εκείνη την ώρα, ο Αλβανός άρπαξε ένα κουζινομάχαιρο και του κατάφερε δύο μαχαιριές πλάγια στην κοιλιακή ώρα, μια εκ των οποίων τον έπληξε στην σπλήνα. Η σύντροφός του Αλβανού, έτρεξε να ζητήσει βοήθεια και ο 46χρονος εξαφανίστηκε.

Αμέσως οι γείτονες ειδοποίησαν την αστυνομία και το ΕΚΑΒ αλλά όταν έφθασαν εκεί παρά τις προαπάθειες που κατέβαλαν ήταν πλέον αργά καθώς ο άτυχος είχε ξεψυχήσει. Ο δράστης που κατάγεται από την Αλβανία ζούσε και εργαζόταν τα τελευταία χρόνια στο νησί, ενώ το θύμα κατοικούσε στην Ιαλυσό και εργάζονταν ως υπάλληλος σε συνοικιακό κατάστημα.

Πηγή: rodiaki.gr, dimokratiki.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ