Νεύρα φέρνει η Σελήνη στον Κριό – Τι γίνεται με τα υπόλοιπα ζώδια;

Η πρώτη μέρα της εβδομάδας αρχίζει με ορμητική διάθεση και επεμβατικές τάσεις ως το μεσημέρι.

Σελήνη στον Κριό τετράγωνο με Πλούτωνα στις 5.27 πμ

Προστάτεψε με πάθος αυτό που έχει αξία για σένα, αλλά STEFANIA 300 άσε και στους άλλους το δικαίωμα να κάνουν το ίδιο. Μην απαιτείς και μην ζητάς εξυπηρετήσεις γιατί όλοι είναι απασχολημένοι με τα δικά τους.

Σελήνη σύνοδο με Ουρανό στις 12.57 μμ

Το μεσημέρι η νευρικότητα δεν διαχειρίζεται εύκολα. Πολύ τρέξιμο, πολλές οι επιθυμίες, πολλές οι ευθύνες ενώ προστίθενται και έκτακτες ανάγκες που σε κάνουν να πελαγώνεις.
Αν η ανάγκη σου να ξεφύγεις από τη ρουτίνα μείνει ανικανοποίητη, ο θυμός και η αναστάτωση σε κάνουν να μοιάζεις με αγρίμι στο κλουβί.

Σελήνη αντίθεση με Ερμή στις 2.25 μμ

Μη με προκαλείς γιατί θα ξεχάσω τις αβρότητες
Η ένταση δύσκολα θα εκτονωθεί ως αργά το απόγευμα, παρά μόνο αν η διπλωματία υπερισχύσει του άκρατου αυθορμητισμού. Μην λες αμέσως ό,τι σκέφτεσαι, κάνε υπομονή και δώσε μια δεύτερη ευκαιρία και στους άλλους και σε σένα να συνεννοηθείτε, βρίσκοντας τη χρυσή τομή.

Κριέ, Ζυγέ, Καρκίνε και Αιγόκερε, είναι μια απαιτητική μέρα από όλες τις απόψεις. Προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να μην παρεκτραπείς.
Δίδυμε, Υδροχόε, Τοξότη και Λέοντα, απολαμβάνεις τις προκλήσεις και κόντρα στις δύσκολες περιστάσεις τα καταφέρνεις μια χαρά.
Παρθένε, Ιχθύ, Σκορπιέ και Ταύρε, σε απασχολεί περισσότερο αυτό που οι γύρω σου διογκώνουν και σε παίρνει η μπάλα. Μείνε μακριά από τις πάσες των άλλων.

Πηγή: astrology.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ