Νέα στοιχεία για τον Λαμάρ Όντομ: 12 εγκεφαλικά, πρόβλημα στα νεφρά, την ομιλία & το περπάτημα του πρώην σταρ του NBA

Η ζωή του Λαμάρ Οντομ μπορεί να διέφυγε τον κίνδυνο όμως τα νέα στοιχεία που έρχονται στη δημοσιότητα σοκάρουν γύρω από την περιπέτεια της υγείας του δύο φορές πρωταθλητή του NBA με τους Λέικερς.

Ο Λαμάρ Οντομ βρέθηκε αναίσθητος πριν από περίπου δύο εβδομάδες σε οίκο ανοχής στο Λας Βέγκας και μετά από τριήμερα μάχη σε νοσοκομείο της Νεβάδα, κατάφερε να διαφύγει τον κίνδυνο.

Ωστόσο, σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα του TMZ, ο 35χρονος πρώην μπασκετμπολίστας των Λέικερς, δεν έχει αναρρώσει πλήρως. Οπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι γιατροί έβγαλαν το συμπέρασμα μετά από την ολοκλήρωση όλων των εξετάσεων, πως ο Όντομ είχε υποστεί 12 εγκεφαλικά επεισόδια, κάποια εκ των οποίων ισχυρά.

Τα ζωτικά όργανα του δεν αντιμετωπίζουν πρόβλημα που να θέτουν σε κίνδυνο και τη ζωή του ωστόσο υπάρχουν τη δεδομένη χρονική στιγμή, προβλήματα στην κίνηση και την ομιλία, τα οποία οι γιατροί που τον παρακολουθούν δεν είναι σε θέση να γνωρίζουν αν θα αποτελέσουν μόνιμο πρόβλημα.

Ο Όντομ κάνει καθημερινά κινησιοθεραπείες και λογοθεραπείες, κάτι που αναμένεται να συνεχιστεί για αρκετές εβδομάδες ακόμη, πριν πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ