Πανσέληνος Οκτωβρίου 2015 στον Ταύρο: Πώς θα επηρεάσει τους 12 εκπρόσωπους του ζωδιακού κύκλου

Η Πανσέληνος του Οκτωβρίου πραγματοποιείται στις 27/10 στις 2.05 το μεσημέρι στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού και συγκεκριμένα στην 4η μοίρα του Ταύρου.
 

Πολλοί είναι οι πλανήτες που συμμετάσχουν στην Πανσέληνο και με κυριότερο τον Ποσειδώνα.

Η επιρροή της θα είναι πιο αισθητή σε Σκορπιούς γεννημένους από 24 έως 30 Οκτωβρίου, Ταύρους γεννημένους από 20 έως 26 Απριλίου, Λέοντες γεννημένους από 23 έως 29 Ιουλίου και Υδροχόους γεννημένους από 21 έως 27 Ιανουαρίου.

Οι βαθιές ανάσες που μας επιτρέπει να πάρουμε είναι πολύτιμες για τη συνέχεια, ενώ η αντίθεση Ερμή – Ουρανού μας δίνει την ευκαιρία να σκεφτούμε και να πράξουμε ανατρεπτικά, αρκεί να μην υπερβάλλουμε εξ αιτίας της συνόδου του Δία με την Αφροδίτη και τον Άρη.
Δημιουργική, ευφάνταστη, παραγωγική και γενναιόδωρη αυτή η Πανσέληνος λοιπόν κι ας δούμε πώς θα επηρεάσει κάθε ζώδιο ξεχωριστά.

ΚΡΙΟΣ
Πρώτα από όλα μη βιάζεσαι και άρχισε από οικονομικά θέματα που πρέπει να διευθετήσεις. Έπειτα εκμεταλλεύσου τις συγκυρίες και κάνε μια κίνηση προς συντρόφους και συνεργάτες που θα αναστρέψει το βαρύ κλίμα εις βάρος σου παραδεχόμενος/η τα λάθη σου. Τέλος, άρπαξε την ευκαιρία να διώξεις σημαντικό φόρτο εργασίας αυτές τις μέρες, που ο κυβερνήτης σου Άρης σε κάνει δραστήριο/α και αποφασιστικό/η. Ευνοείσαι σε εργασιακά θέματα και θέματα υγείας, αναρρώνεις γρήγορα και ρυθμίζεις υποθέσεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Ετοιμάσου αρχικά να αλλάξεις εμφάνιση και να κλείσεις ραντεβού σε κομμωτήρια και οπουδήποτε μπορείς να απολαύσεις μια περιποίηση σαν δώρο στον εαυτό σου. Οι επιθυμίες σου σε αυτή την Πανσέληνο στο ζώδιό σου πολλαπλασιάζονται, ενώ γίνεσαι άκρως δημιουργικός/ή ειδικά αν είσαι καλλιτέχνης. Οι φίλοι σου γίνονται στυλοβάτες της καθημερινότητας και η χαρά ανθίζει ακόμα και μέσα στο πιο μεγάλο βάσανο. Η νοσταλγία για το παρελθόν μπορεί να σε φέρει κοντά με μια παλιά σου αγάπη.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αισθάνεσαι πως είναι η κατάλληλη στιγμή να αποτραβηχτείς, κάνοντας μια σούμα των καταστάσεων. Είναι ευκαιρία να αξιολογήσεις τι πραγματικά συμβαίνει στη ζωή σου και αν κάτι δεν συμβαίνει, ψάξε να βρεις το γιατί. Δεν θα σου είναι εύκολο επειδή το μυαλό σου είναι θολωμένο και οι άλλοι μπορεί να παρεξηγήσουν την ανάγκη σου για απομόνωση. Εσύ όμως να επιμείνεις, γιατί το επικοινωνιακό κομμάτι σου είναι σε πλήρη εγρήγορση. Λίγο χρόνο χρειάζεσαι μέχρι να ξεκαθαρίσεις το παρασκήνιο και μετά ποιος σε πιάνει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Βγάζεις από πάνω σου το καύκαλο της χελώνας και μεταμορφώνεσαι σε παγώνι που ανοίγει πολύχρωμα φτερά, με σκοπό να διασκεδάσεις και να επιδείξεις τη νέα σου διάθεση. Έντονη κοινωνική ζωή σε περιμένει, ενώ οι φίλοι δέχονται τις τρυφερές σου χειρονομίες και τη γλυκιά σου συμπαράσταση. Το ίδιο ισχύει και για σένα από αυτούς, ενώ παράλληλα θέλεις να εκφράσεις με κάθε τρόπο την αφοσίωσή σου και να ευχαριστήσεις για τη δική τους. Εκδηλώσου όσο περισσότερο μπορείς, χωρίς κανένα δισταγμό.

ΛΕΩΝ
Η καριέρα σου σε απασχολεί ιδιαίτερα καθώς και ένα επαγγελματικό άνοιγμα ή σχέδιο που στριφογυρίζει στο μυαλό σου. Τα πράγματα όμως δεν είναι ξεκάθαρα και αυτό το διαισθάνεσαι χωρίς να μπορείς και να το αξιολογήσεις. Από την άλλη τα οικονομικά σου πορεύονται ανοδικά και αυτός είναι ο λόγος που κινδυνεύεις να παρασυρθείς και να ξοδέψεις χρήματα. Η υπερβολική σου διάθεση σε αυτή την Πανσέληνο σε οδηγεί σε σπατάλες πάσης φύσεως γι' αυτό πρόσεχε μην υποπέσεις για άλλη μια φορά σε μια πρόσκαιρη ικανοποίηση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Κάνε τα όνειρά σου πραγματικότητα, κινητοποιήσου, δράσε, κυνήγησε αυτό που θέλει η ψυχή σου. Είσαι σε εξαιρετική φόρμα, η τύχη είναι με το μέρος σου και δεν θα πρέπει να αφήσεις αυτή την Πανσέληνο να πάει χαμένη. Κλείσε εισιτήρια για ένα ταξίδι, άρχισε έναν κύκλο σπουδών, ασχολήσου με ένα ενδιαφέρον, άνοιξε τους ορίζοντές σου. Αν επιθυμείς κάτι πολύ, είναι ιδανική περίοδος να το κάνεις, γιατί είσαι γεμάτος/η συναισθήματα που μπορείς να μετατρέψεις σε περιουσία με αξιοθαύμαστο επιτόκιο.

ΖΥΓΟΣ
Η ανθρωπιστική σου τάση είναι αυτή που αναδεικνύεται πάνω από όλα, αποζητώντας να κάνεις κάτι για όσους έχουν ανάγκη. Συναισθήματα σε κατακλύζουν μακριά από τον προσωπικό σου μικρόκοσμο και γίνεσαι πηγή ευεργεσίας και συμπόνιας. Θυσιάζεις ένα ποσό από αυτό που δεν σου περισσεύει και γεμίζεις ικανοποίηση και χαρά. Το πιο σημαντικό είναι πως όσο δίνεις, τόσο παίρνεις και αυτό λειτουργεί θετικά στην ψυχολογία σου. Το σπουδαιότερο όμως, είναι η στενή επαφή σου με τον βαθύτερο εαυτό σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Φοράς την πιο τρυφερή και πολύχρωμη διάθεση και την βάζεις σαν βιτρίνα στα μάτια των αγαπημένων σου προσώπων με σκοπό να την χαρίσεις απλόχερα με το πρώτο νεύμα της επιθυμίας τους. Εξαιρετική η Πανσέληνος αυτή για σένα που προτίθεσαι να δώσεις τον καλύτερό εαυτό σου, να γεφυρώσεις χάσματα, αλλά και να λάβεις αγάπη και κατανόηση από τους άλλους. Ο έρωτας πρωταγωνιστεί στη ζωή σου και σε περιμένουν εκπλήξεις και ανταλλαγές όμορφων και συντροφικών στιγμών.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Δώσε προσοχή σε θέματα υγείας και μην αφήσεις τίποτα στην τύχη του. Είναι ιδανική στιγμή να κάνεις εξετάσεις, να φροντίσεις το σώμα σου, να αποτοξινωθείς, να πάρεις βιταμίνες και γενικά να ενισχύσεις το ανοσοποιητικό σου. Μείνει μακριά από διενέξεις στη δουλειά αλλά και την οικογένεια. Φρόντισε να έχεις διακριτική παρουσία με τους γύρω σου αλλά πολύ στενή με σένα τον ίδιο/την ίδια. Αν χρειαστεί, απομονώσου και αφουγκράσου αυτό που πραγματικά φταίει. Ακόμα και αν αισθάνεσαι καλά, μην παραλείψεις να ενισχύσεις την καλή σου διάθεση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Το πάθος είναι αυτό που κυριαρχεί, οδηγώντας σε κινήσεις αιφνιδιαστικές. Οι παράφορες επιθυμίες σου σε κάνουν να λειτουργείς εντελώς διαφορετικά από ό,τι συνηθίζεις, ενώ δεν διστάζεις να προκαλείς για να διαπιστώσεις τι ακριβώς συμβαίνει. Γράψε γράμματα, στείλε λουλούδια, αγόρασε εισιτήρια, κλείσε τραπέζι για ένα ρομαντικό δείπνο, τσέκαρε τα συναισθήματα των άλλων και έκφρασε έναν ανομολόγητο έρωτα. Το παρελθόν μπορεί να σου χτυπήσει την πόρτα και να βρεθείς σε μεγάλο δίλλημα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αισθάνεσαι ανασφαλής, εδικά μέσα στο οικογενειακό περιβάλλον και δεν έχεις πειστεί πως όσα έχεις κάνει ως τώρα ήταν σωστά. Βασίζεσαι στα συναισθήματά σου που είναι ιδιαίτερα φορτισμένα και αφήνεις στην άκρη τη λογική, εσύ που δεν την αποχωρίζεσαι σχεδόν ποτέ. Αυτό όμως δεν είναι υπέρβαση αλλά αδυναμία που σε αυτή την Πανσέληνο νιώθεις έντονα. Χρειάζεσαι ζεστασιά και κατανόηση νιώθοντας σαν νεογέννητο γατάκι που το εγκατέλειψε η μαμά του. Πάρε τα πράγματα στα χέρια σου και ανάλαβε τις ευθύνες σου. Έπειτα σβήσε όποιον και ό,τι περιφρόνησε τις ανάγκες σου.

ΙΧΘΥΕΣ
Διαπρέπεις σε αυτή την Πανσέληνο, μοιάζοντας με όμορφο ξωτικό που μαγεύει τους άλλους με την γλυκύτητα και την καλοσύνη του. Επικοινωνείς σχεδόν με μαγικό τρόπο, το ένστικτό σου είναι αξεπέραστο και η διαίσθησή σου προκαλεί καταστάσεις που εξαφανίζουν όλες τις αμφιβολίες. Δεν χρειάζεσαι κανέναν να σου πει τίποτα εφόσον αντιλαμβάνεσαι τα πάντα και η προσωπική σου ζωή ακτινοβολεί από πληθωρικότητα. Δίνεις αυτό θέλουν οι άλλοι και παίρνεις το διπλάσιο απ' όσο έχεις ανάγκη.
Ακόμα και αν κάτι σε λυπήσει να ξέρεις πως είναι για καλό σου.

Πηγή: astrology.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ