Τζάμπολ στο NBA για τη σεζόν 2015-16 αποκλειστικά στον OTE TV

Τα παρκέ του ΟΤΕ TV αναμένουν το πρώτο τζάμπολ της χρονιάς για το ΝΒΑ, που για φέτος δίνει τη δυνατότητα στους φίλους της ‘πορτοκαλί θεάς’ να απολαύσουν περισσότερες από 180 ζωντανές μεταδόσεις, αποκλειστικά στα κανάλια OTE SPORT.

Η κανονική περίοδος, που κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου, περιλαμβάνει καθημερινά live αγώνες, ενώ το ελληνικό ενδιαφέρον δεν λείπει και φέτος με τη συμμετοχή Ελλήνων αθλητών, όπως ο Κώστας Κουφός και ο Γιάννης Αντετοκούμπο. 

Τη νέα σεζόν ανοίγουν, την ερχόμενη Τετάρτη, οι φιναλίστ της περασμένης αγωνιστικής περιόδου, καθώς στις 02.00 το Σικάγο υποδέχεται τους Κλίβελαντ (OTE SPORT 4HD) και στις 04.30 οι πρωταθλητές του Γκόλντεν Στέιτ φιλοξενούν τη Νέα Ορλεάνη (OTE SPORT 4HD). 

Οι πρώτες αναμετρήσεις των ομάδων όπου μετέχουν οι Έλληνες παίκτες έρχονται τον Νοέμβριο. Αντετοκούμπο (Μιλγουόκι) και Κουφός (Σακραμέντο) ρίχνονται στη μάχη για την κανονική περίοδο του ΝΒΑ και, μαζί με τον Στέφεν Κάρι -MVP της περασμένης σεζόν- τον πάντα εντυπωσιακό Λεμπρόν Τζέιμς, αλλά και τη μεγάλη επιστροφή του Κέβιν Ντουράντ, υπόσχονται μοναδικές στιγμές από τον φαντασμαγορικό κόσμο του ΝΒΑ. 

Πλούσια θα είναι η μπασκετική δράση και την περίοδο των Χριστουγέννων, με τις αναμετρήσεις Λος Άντζελες Κλίπερς-Οκλαχόμα (22 Δεκεμβρίου), Γκόλντεν Στέιτ-Κλίβελαντ (25  Δεκεμβρίου) και Μιλγουόκι-Τορόντο (26 Δεκεμβρίου) να ξεχωρίζουν. 

Ένα μαγικό τριήμερο 13, 14 και 15 Φεβρουαρίου 2016 έρχεται στα κανάλια OTE SPORT. Το All Star Game παίζει και φέτος στον ΟΤΕ TV με τη συμμετοχή των μεγαλύτερων αστέρων του ΝΒΑ. Ο διαγωνισμός καρφωμάτων και τριπόντων, αλλά και ο αγώνας των «νέων» του πρωταθλήματος εκτοξεύει την αδρεναλίνη στα ύψη και χαρίζει μοναδικές στιγμές θεάματος. Μετά την λήξη του All Star Game, αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για τα ΝΒΑ Playoffs 2016. Στις 17 Απριλίου 2016 8 ομάδες από την Ανατολή και 8 από τη Δύση ρίχνονται στη μάχη για τη νίκη, ενώ τα NBA Finals αρχίζουν στις 3 Ιουνίου 2016.

Το πλούσιο πρόγραμμα συμπληρώνεται με τις εκπομπές NBA Action για όλη τη δράση των αγωνιστικών, καθώς και με τις καθημερινές ενημερώσεις του NBA Daily, ενώ πλούσιο ρεπορτάζ και ενημέρωση από το NBA και τις άλλες μπασκετικές διοργανώσεις που φιλοξενούν τα κανάλια OTE SPORT, θα απολαμβάνουν οι συνδρομητές OTE TV στην εκπομπή Pick & Roll με τον Βασίλη Σκουντή, κάθε Τρίτη βράδυ στις 20.00 στο OTE SPORT 4HD.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ