Τι γίνεται με τα ζώδια σήμερα – Αναλυτικές προβλέψεις για τα ερωτικά σας

Είτε είστε ελεύθερος είτε είστε σε σχέση μπορείτε να δείτε αναλυτικές προβλέψεις για το ζώδιο σας.

ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Παρά τις όποιες αναποδιές της ημέρας και ενδεχομένως μια ανατροπή ή καθυστέρηση στα σχέδιά σου, αποτέλεσμα του τετραγώνου Ερμή - Πλούτωνα, στο τέλος όλα θα στρώσουν. Είναι πολύ πιθανό, αν περιμένεις μια απάντηση από ένα άτομο που σου αρέσει να μην είναι αυτή που επιθυμούσες και να απογοητευτείς, όμως αργότερα θα αποκαλυφθεί ότι μάλλον τυχερός/η ήσουν κι έτσι θα ανοίξει ο δρόμος για κάτι καλύτερο.
Σε σχέση: Εκεί που όλα ήταν καλά στη σχέση σου μια ξαφνική είδηση ή κάτι που θα ειπωθεί θα προκαλέσει εντάσεις. Πιθανό είναι να δημιουργηθεί ένας τσακωμός που θα καταλήξει σε αλληλοκατηγορίες και μούτρα.
 
ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Η έντονη σεξουαλικότητά σου, με την παρουσία πλέον και του Ήλιου στον 7ο οίκο σου, ίσως σε ωθήσει σήμερα να γίνεις κάπως πιο προκλητικός/η και να φλερτάρεις με ένα άτομο που σου αρέσει. Ωστόσο, χαλιναγώγησε τον εαυτό σου και μη βιαστείς να κινηθείς, επειδή τα πράγματα είναι λίγο περίεργα και πιθανόν να αποτύχεις. Επίσης ίσως έρθουν στην επιφάνεια στοιχεία γι' αυτό που θα σε ωφελήσουν, αν και μόνο τα χρησιμοποιήσεις κάποια άλλη χρονική στιγμή.
Σε σχέση: Κάποιες περίεργες σκέψεις ίσως σε φτάσουν στο σημείο να αναρωτηθείς γιατί η σχέση σου δεν έχει πια συγκινήσεις κι έχει μπει μέσα στην καθημερινότητα. Αντί να στενοχωριέσαι, κάνε κάτι να την αναθερμάνεις.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
Ελεύθερος/η: Αν υπάρχει ένα άτομο που σου αρέσει ίσως είναι η κατάλληλη μέρα να οργανωθείς και χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα μέσα να μπορέσεις να το κατακτήσεις. Η πιθανότητα να στραβώσει τελείως η κατάσταση είναι να έχεις στο μυαλό σου κάτι πιο ανάλαφρο και να σου βγει πιο παθιασμένο κι έντονο απ' όσο υπολόγιζες και αν πιεστείς, να μην είναι εύκολο να την «κάνεις»...
Σε σχέση: Η αυξημένη ερωτική σου διάθεση σε παρακινεί να ξεφορτωθείς μια δουλειά που έχεις να κάνεις για να περάσεις ένα όμορφο βράδυ με το ταίρι σου. Επειδή όμως υπάρχει κίνδυνος να σου προκύψει κάτι ή να γίνει λάθος και να βρεις το μπελά σου, καλό θα ήταν να μην το ρισκάρεις.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Δεν είναι απίθανο κάποιος γνωστός ή φίλος να σου μεταφέρει πληροφορίες για το άτομο που ενδιαφέρεσαι οι οποίες θα σε δυσαρεστήσουν ή και θα σε πληγώσουν και θα αρχίσεις να πέφτεις σε διάθεση. Ανάκτησε την ψυχική σου ηρεμία και σκέψου ότι είναι απλά λόγια που μπορεί να ισχύουν, μπορεί και όχι. Διασταύρωσέ τα και μην είσαι απόλυτος/η στην κρίση σου γιατί δεν ξέρεις ποτέ τι γίνεται.
Σε σχέση: Δεν αποκλείεται σήμερα να ανακαλύψεις το ρόλο που έχει παίξει ένα συγγενικό σου πρόσωπο στην σχέση σου που θα σε ταράξει ή θα το πάρεις πιο βαριά απ' όσο είναι στην πραγματικότητα, ωστόσο, μέχρι να συνέλθεις θα σου πάρει όλη τη μέρα.
 
ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: Η μέρα δεν ξεκινάει με τις καλύτερες προδιαγραφές γιατί ενδεχομένως να προκύψουν κάποια θέματα της δουλειάς σου ή μια ζημιά στο σπίτι. Εντούτοις όλη αυτή η ένταση κάπως θα σε τσιτώσει και θα σου δώσει παραπάνω ενέργεια. Δεν αποκλείεται μάλιστα το βράδυ σου, αν πας κάπου μόνο και μόνο για να ξεσπάσεις και να ξεχαστείς, να πάρει ερωτικές διαστάσεις εξ αιτίας της γνωριμίας σου με πολύ σέξι άτομο.
Σε σχέση: Μέχρι που θα φτάσεις στο σημείο να ψάχνεις τοίχο να κτυπήσεις το κεφάλι σου με κάποια θέματα που θα προκύψουν και μπορεί να νιώσεις αδικημένος/η αλλά από το απόγευμα όλα δείχνουν να στρώνουν κι έτσι θα μπορέσεις να ηρεμήσεις και να περάσεις ευχάριστα το βράδυ σου με το σύντροφό σου.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Η Αφροδίτη σου κάνει τρίγωνο με τον Πλούτωνα και το πάθος μέσα σου θα φουντώσει, ενδεχομένως μάλιστα να σε βγάλει από καθιερωμένα σου. Είναι πολύ πιθανό μια βραδινή σου έξοδος με φίλους να είναι η αφορμή να γνωρίσεις ένα άτομο που θα σε συνεπάρει τόσο, που θα σε κάνει να ξεχάσεις το όνομά σου. Ωστόσο, μην χάνεις την αυτοκυριαρχία σου και πήγαινέ το λάου-λάου.
Σε σχέση: Μπορεί σήμερα να ξεσπάσεις στο ταίρι σου και να πεις κάποιες κουβέντες που, επειδή τα κρατούσες μέσα σου καιρό, τώρα θα σου βγουν με μεγαλύτερη ένταση κι ίσως είναι πιο βαριές απ' όσο περίμενες. Γι' αυτό μετά θα νιώσεις ενοχές και θα προσπαθήσεις να επανορθώσεις.
 
ΖΥΓΟΣ
Ελεύθερος/η: Ο Ερμής στο ζώδιό σου κάνει τετράγωνο ακόμα μια φορά με τον Πλούτωνα και σου χαλάει τελείως την Παρασκευή. Δυσάρεστες σκέψεις και συναισθήματα, αλλά και μια αγανάκτηση για την «γκαντεμιά» σου στα ερωτικά μπορεί να σε κάνουν να μη θέλεις να δεις κανέναν και να μείνεις μόνος/η σου παρέα με τον πόνο σου. Όμως, το να αφεθείς να «βουλιάξεις» στη θλίψη δεν σε ωφελεί, καλύτερο θα ήταν να προσπαθήσεις να ψάξεις να δεις τι φταίει.
Σε σχέση: Δε θα είσαι και πολύ συζητήσιμος/η σήμερα καθώς όλα θα τα παίρνεις στραβά λες και ψάχνεις αφορμή για να τσακωθείς με το ταίρι σου. Δεν αποκλείεται αυτή σου η στάση να οφείλεται σε μια υπόσχεση που σου είχε δώσει, αλλά τελικά δεν μπόρεσε να την πραγματοποιήσει.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Ο Ήλιος περνάει σήμερα στο ζώδιό σου κι ίσως είσαι από τους μόνους που αυτή η μέρα θα λειτουργήσει μάλλον ευνοϊκά. Ο ερωτισμός σου θα είναι σε υψηλά επίπεδα και σου δίνει την αυτοπεποίθηση να ρισκάρεις με ένα άτομο που σου αρέσει γιατί το νιώθεις ότι μπορείς να το κερδίσεις. Επίσης, όπου κι αν βρεθείς το βράδυ, θα πρωταγωνιστήσεις αφού θα μαγνητίζεις βλέμματα και θα σε φλερτάρουν αρκετά.
Σε σχέση: Μια ζήλεια ή προσπάθεια να ελέγξεις το ταίρι σου μπορεί να σε πιάσει σήμερα αλλά όσο περνάει η μέρα θα ηρεμείς και στο τέλος θα δεις ότι όλα είναι παιχνίδια του μυαλού σου και τίποτα από αυτά που ανησυχείς δεν συμβαίνει στην πραγματικότητα.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθερος/η: Μάλλον πρέπει να κάνεις χαμηλές πτήσεις σήμερα και να μειώσεις τον αυθορμητισμό σου, καθώς πολύ εύκολα μπορεί να παρεξηγηθούν οι προθέσεις σου. Καλύτερα να κινηθείς με τακτική αν θέλεις να προσεγγίσεις ένα άτομο και να έχεις υπομονή γιατί πιθανόν να είναι πιο δύσκολο απ' όσο υπολόγιζες. Αν θεωρείς ότι δεν είσαι σε φάση να μπεις στην αναμονή για κανέναν ή καμία, τότε καλύτερα να αναζητήσεις κάτι άλλο.
Σε σχέση: Ένα ζήτημα που μπορεί να προκύψει στον σύντροφό σου θα σου χαλάσει προς στιγμή τη διάθεση αλλά θα φροντίσεις να σταθείς δίπλα του και θα προσπαθήσεις να τον τονώσεις ώστε να αρχίσει να βλέπει τα πράγματα πιο αισιόδοξα.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθερος/η: Υπάρχει περίπτωση είτε να ανοίξεις το στόμα σου και να τα πεις ένα χεράκι σε ένα άτομο πολύ φλου που δεν ήταν ξεκάθαρο στο τι είδους σχέση ήθελε από σένα, είτε να νιώσεις ότι δεν έχεις άλλη υπομονή να περιμένεις πότε θα αλλάξει μυαλά και να το τερματίσεις. Μπορεί να έχεις αρχικά μια αναστάτωση, ύστερα όμως θα αισθανθείς ότι σου έφυγε ένα βάρος.
Σε σχέση: Τα επαγγελματικά σου βάσανα συνεχίζονται κι όσο κι αν προσπαθήσεις να κρατήσεις την υπομονή σου δεν είναι εύκολο. Σήμερα πάντως θα καταφέρουν για άλλη μια φορά να σου χαλάσουν τη διάθεση και ίσως και του συντρόφου σου που περίμενε πώς και πώς να βγείτε ή να κάνετε κάτι ευχάριστο μαζί αλλά δε θα έχεις όρεξη.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθερος/η: Καλό θα ήταν να μην επιμείνεις σε κάποιο άτομο αν δεν είσαι απόλυτα σίγουρος/η τι θέλεις από αυτό ή δεν έχεις καταλάβει τι επιδιώκει από σένα. Αυτό που δε σου χρειάζεται αυτή τη στιγμή είναι να μπλεχτείς σε μια κατάσταση έντονη αλλά και πιεστική που θα σε περιορίσει σαν προσωπικότητα. Φρόντισε λοιπόν να κρατήσεις τις επιφυλάξεις ή ακόμα και τις αποστάσεις σου, τουλάχιστον μέχρι να βεβαιωθείς.
Σε σχέση: Ενώ στο πρώτο μισό της ημέρας θα σε απασχολήσει αρκετά ένα οικονομικό σου θέμα όσο θα πλησιάζει η νύχτα η διάθεσή σου θα γίνεται πολύ ερωτική, οπότε θα το διώξεις από το μυαλό σου και θα αφοσιωθείς στο ταίρι σου.
 
ΙΧΘΥΕΣ
Ελεύθερος/η: Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα σου δημιουργεί μια εσωτερική αναστάτωση αλλά και κάποιες φοβίες που αρχικά τουλάχιστον δε θα σου είναι εύκολο να διαχειριστείς. Δεν αποκλείεται μάλιστα να σκεφτείς ότι πρέπει να απομακρυνθείς από ένα άτομο που η μεταξύ σας κατάσταση είναι αρκετά ψυχοφθόρα για σένα. Ωστόσο, καλό θα ήταν να μην παίρνεις αποφάσεις κάτω από συναισθηματικό βάρος.
Σε σχέση: Κάποια επιθυμία που είχες εκφράσει στο ταίρι σου ή μια χάρη που του είχες ζητήσει ενδέχεται να μην πραγματοποιηθεί σήμερα, κάτι που θα σε δυσαρεστήσει αρκετά, ωστόσο θα προτιμήσεις να μην του πεις τίποτα και να το κρατήσεις μέσα σου γιατί δε θέλεις να δημιουργήσεις ένταση.

Πηγή: astrology.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ