733 αυτοκόλλητα καρτελάκια εμποτισμένα με LSD βρέθηκαν σε σπίτι στην Λάρισα

Στον ψεύτικο κόσμο των παραισθήσεων θα «ταξίδευε» τη νεολαία της Λάρισας ένας νεαρός έμπορος ναρκωτικών, αν προλάβαινε να ρίξει στην παράνομη αγορά τα εκατοντάδες αυτοκόλλητα χαρτάκια που είχε στη διάθεσή του μαζί με ποσότητες χασίς και ήταν εμποτισμένα με LSD!

Η παρακολούθηση της κατοικίας του 29χρονου υπόπτου για διακίνηση, έριξε στα χέρια των ανδρών της Δίωξης Ναρκωτικών τον ίδιο και έναν 24χρονο που μόλις είχε αγοράσει 16 αυτοκόλλητα καρτελάκια εμποτισμένα με LSD πληρώνοντας 20 ευρώ. Οι δυο τους συνελήφθησαν μόλις βγήκαν από το σπίτι και οι αστυνομικοί βρήκαν συνολικά 29 καρτελάκια κρυμμένα στις μπαταρίες των κινητών τους, ενώ κατέσχεσαν και 125 ευρώ.

Στο σπίτι του διακινητή βρέθηκαν άλλα 733 αυτοκόλλητα καρτελάκια εμποτισμένα με LSD, κατεργασμένη κάνναβη τύπου «σοκολάτα» βάρους 29,5 γραμμαρίων, αποξηραμένη κάνναβη βάρους 86,6 γραμμαρίων, ένα γραμμάριο κοκαΐνης, ένα πλαστικό μπουκαλάκι με υγρό LSD βάρους 3,8 γραμμαρίων, ένα νάιλον περιτύλιγμα με βαμβάκι εμποτισμένο με LSD βάρους 0,4 γραμμαρίου, 24 ναρκωτικά χάπια χωρίς ιατρική συνταγή, μία πίπα με υπολείμματα κάνναβης, μία ηλεκτρονική ζυγαριά, ένα κινητό και 300 ευρώ! Οι δυο νεαροί παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας και σε βάρος τους ασκήθηκε δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα για διακίνηση ναρκωτικών.

Πηγή: eleftheria.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ