Ολόγυμνος και κούκλος ο Αλμπερτ Ριβέρα το νέο πολιτικό αστέρι της Ισπανίας! Τρέμουν οι Podemos

Ο 35χρονος δικηγόρος έχει αρχίσει να γίνεται ιδιαίτερα δημοφιλής ανάμεσα στους Ισπανούς, καθώς μοιάζει πολύ πιο προσιτός από τους υπόλοιπους πολιτικούς αρχηγούς, σε τέτοιο σημείο μάλιστα που εμφανίζεται σε τηλεοπτικές εκπομπές μιλώντας για την οικογένειά του αλλά και τις στυλιστικές του επιλογές. Μάλιστα, ο ίδιος δεν έχει διστάσει να ποζάρει ολόγυμνος για την διαφημιστική καμπάνια των Ciudadanos.

Ο Ριβέρα έχει κερδίσει τον θαυμασμό και την προσοχή όχι μόνο με τον ήπιο, ήρεμο χαρακτήρα του και την κριτική του στο πολιτικό καθεστώς αλλά και με την φιλική προς τους επενδυτές ατζέντα του.

"Οι αγορές δέχονται έναν μεγαλύτερο ρόλο για τον Ριβέρα. Το κόμμα του πρεσβεύει μια πιο φιλική προσέγγιση προς τις επιχειρήσεις και τον ιδιωτικό τομέα, μια θέληση για μεγαλύτερη διαφάνεια" αναφέρει ο Geoffrey Minne, οικονομολογος της ING Bank.

Έχοντας ανατρέψει τους Podemos στις τελευταίες κάλπες, οι Ciudadanos θα ανακηρυχθούν σε ρυθμιστές των εκλογών του Δεκεμβρίου, αλλά όποιον κι αν επιλέξει να στηρίξει, είτε το Λαϊκό Κόμμα του Ραχόι είτε τους Σοσιαλιστές, οι επενδυτές είναι ικανοποιημένοι που αυτός θα καθορίσει το πολιτικό σκηνικό.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ