Ένας αγνός γάμος: Νύφη & γαμπρός παρθένοι και με πιστοποιητικό - Χαμός στο διαδίκτυο

Φαίνεται πως η συγκεκριμένη νύφη, περίμενε να ζήσει τις χαρές του έρωτα την πρώτη νύχτα του γάμου της, τιμώντας φυσικά το λευκό νυφικό που φόρεσε- που υποδηλώνει την αγνότητα.

Η Brelyn Bowman, η εν λόγω νύφη, ήθελε να δείξει στον πατέρα της, έναν εξέχων πάστορα  από το Μέριλαντ των ΗΠΑ, ότι ήταν ακόμα παρθένα μέχρι και την ημέρα που είπε το «ναι» στον γαμπρό τον οποίο νυμφεύτηκε σε μια λαμπρή τελετή με πάνω από 3.500 καλεσμένους.

Αλλά για να δείξει την αθωότητά της και με επίσημο τρόπο, η Bowman έκανε κάτι απίθανο. «Παρουσίασα ένα πιστοποιητικό αγνότητας στον πατέρα μου, που υπέγραψε ο γιατρός μου ο οποίος ανέφερε ότι ο υμένας μου ήταν άθικτος», έγραψε η ίδια στο Instagram συνοδεύοντας το σχόλιό της με τη φωτογραφία του πιστοποιητικού.

«Αν ένας άνθρωπος έχει πάρει την απόφαση να περιμένει μέχρι το γάμο, τότε έχουμε πράξει το καθήκον μας. Ας κάνουμε τον Χριστό διάσημο!», έγραψε σε μια άλλη φωτογραφία.

Τρεις εβδομάδες πριν το γάμο της, η Bowman πόσταρε μια ακόμα φωτογραφία στα social media όπου πόζάρε μαζί με τον αγαπημένο της και απηύθυνε ανοιχτή πρόσκληση για το γάμο της για όποιον ήθελε να βρεθεί στο πλευρό τους. «Πόσες φορές έχετε γίνει μάρτυρες ενός γάμου όπου και οι δυο είναι παρθένοι;», έγραψε σχετικά.

ΠΗΓΗ: nypost.com

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ