Μέχρι και στριπτίζ έχει κάνει ο πρωθυπουργός του Καναδά - Ο Τζάστιν Τριντό μονοπωλεί το ενδιαφέρον των social media

Στα 43 του σήμερα, ο Τριντό είναι ευπαρουσίαστος, χαρισματικός και παντρεμένος με μια λαμπερή γυναίκα, τη δημοσιογράφο Σοφί Γκρεγκουάρ, ωστόσο, τις τελευταίες ώρες, στο επίκεντρο των συζητήσεων δεν βρίσκεται η πολιτική του καριέρα, αλλά  το  τατουάζ του και το σέξι... στριπτίζ του!

Κι όμως, όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο, το 2011 ο Τρουντό τόλμησε να βγάλει τα ρούχα του και να κάνει στριπτίζ σε ένα γκαλά, αλλά για καλό σκοπό.

Ο πρωθυπουργός του Καναδά, Τζάστιν Τριντό είχε γδυθεί στο εστιατόριο του καναδικού Κοινοβουλίου, προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για την ηπατική νόσο. Μάλιστα, δημοσιεύματα ανέφεραν τότε πως Τρουντό είχε καταφέρει να συγκεντρώσει 1.900 δολάρια με το στριπτίζ του.
Την ίδια ώρα, όμως, οι χρήστες των social media διερωτώνται τι απεικονίζει το μεγάλο τατουάζ που κοσμεί τον αριστερό ώμο του 43χρονου και αν είναι ο μόναδικός ηγέτης που έχει ένα.

Ο άνθρωπος που «ανάστησε» το κόμμα των Φιλελευθέρων κι έβαλε στο περιθώριο τους Συντηρητικούς μετά από εννέα χρόνια στην εξουσία, έχει ένα εντυπωσιακό τατουάζ το οποίο αποκαλύπτεται κάθε φορά που ασχολείται με το αγαπημένο του άθλημα, το μποξ. 
Σύμφωνα με το BBC που έκανε ολόκληρη έρευνα για το τατουάζ του Τζάστιν, πρόκειται για ένα κοράκι, σύμβολο της «Ηaida», της αυτόχθονης φυλής των Ινδιάνων που ζουν στις ακτές του Ειρηνικού στον βορειοδυτικό Καναδά. 

Μάλιστα, ο ίδιος είχε γράψει στο Twitter το 2012 σχετικά με το τατουάζ του: «Το τατουάζ μου είναι ο πλανήτης Γη μέσα σ΄ένα κοράκι». 

Η επιλογή του τατουάζ δεν έγινε τυχαία. Η οικογένεια Τριντό έγινε επίτιμο μέλος της φυλής  «Haida» το 1976 κατά την δεύτερη πρωθυπουργική θητεία του πατέρα του Τζάστιν, Πιερ Τριντό. 
Το βρετανικό δίκτυο υποστηρίζει πάντως, για να απαντήσει και και στο ερώτημα των χρηστών του Διαδικτύου ότι δεν είναι ο μόνος ηγέτης που έχει τατουάζ στο σώμα του. 

Ο τελευταίος τσάρος της Ρωσίας, Νικόλαος ο Β΄είχε ένα δράκο. 

Αλλά και η «πρώτη κυρία» της Βρετανίας, Σαμάνθα Κάμερον έχει ένα δελφίνι χαμηλά στο πόδι της. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ