Σκορπιοί: Ο Ερμής είναι σύμμαχος σας - Τι λένε οι προβλέψεις για τα υπόλοιπα ζώδια;

Δείτε τις αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Οι συνθήκες ευνοούν τις επαγγελματικές συνεργασίες κι αν σου γίνει μια σχετική πρόταση, μην διστάσεις να την αποδεχθείς. Ακόμη, ίσως έχεις την ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με ένα σημαίνον πρόσωπο που μπορεί να συμβάλλει θετικά στην επίτευξη των στόχων σου. Παράλληλα, ο ενεργός Ερμής σε ωθεί να «σκαλίσεις» το παρελθόν αλλά και τα συρτάρια σου, όπου μπορεί να κρύβονται πολλά και χρήσιμα.
Ερωτικά
Οι επιλογές σου αυξάνονται και πληθύνονται, αφού στις δικές σου προσωπικές αναζητήσεις έρχονται να προστεθούν και κάποια «αιτήματα» από πρόσωπα που ενδιαφέρονται για σένα και χρησιμοποιούν... μεσάζοντες για να σε προσεγγίσουν!
 
ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Ο Ήλιος και ο Ερμής στον Ζυγό προάγουν κάθε προσπάθειά σου να βελτιώσεις τις εργασιακές σχέσεις σου κι ίσως σου δοθεί η ευκαιρία να προβείς σε μια επωφελή νομική ρύθμιση. Επιπλέον οι συνθήκες ευνοούν την διάδοση ή την διαφήμιση του έργου σου, τόσο στο εσωτερικό, όσο και στο εξωτερικό. Παράλληλα, είναι πιθανό να αναβιώσουν καλές στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα που έχεις να συναντήσεις καιρό.
Ερωτικά
Ο ενεργός Πλούτωνας σε καλεί να αφήσεις πίσω σου το παρελθόν και τις εξαρτήσεις του, χαράσσοντας μια νέα πορεία. Διαφορετικά κινδυνεύεις να «κολλήσεις» επί... μακρόν σε ένα πρόσωπο ή μια κατάσταση που σίγουρα δεν σου κάνει καλό.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Ο ενεργός Ερμής σε καλεί να ασχοληθείς ξανά με κάτι που είχες εγκαταλείψει στο παρελθόν, ενώ γενικότερα φαίνεται ότι οι λύσεις στα αδιέξοδα του παρόντος μπορούν να έλθουν από τα παλιά! Παράλληλα, ίσως σου δοθεί η δυνατότητα να συνάψεις μια επικερδή συμφωνία ή απλά να ενώσεις τις δυνάμεις σου, με σκοπό την ευκολότερη διεκπεραίωση μιας οικονομικής υπόθεσης που σε ταλαιπωρεί καιρό.
Ερωτικά
Ένα πρόσωπο από το παρελθόν φαίνεται να αλλάζει προσωρινά τους κανόνες του «παιχνιδιού», από την δική σου πλευρά όμως εκείνο που προέχει δεν είναι μια αναβίωση με «ημερομηνία λήξης» αλλά το να... εμπεδώσεις τα διδάγματα του παρελθόντος!
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Οι συνθήκες ευνοούν τις επαφές και τις συγκεντρώσεις σε «οικογενειακό» κλίμα κι ίσως βρεθείς στην ευχάριστη θέση να θυμηθείς τα παλιά, παρέα με αγαπημένα σου πρόσωπα. Παράλληλα, ο ενεργός Ερμής σε ωθεί να κάνεις ένα «ξεκαθάρισμα» στο σπίτι σου, τακτοποιώντας τους αποθηκευτικούς χώρους σου, και εμπλουτίζοντας το περιβάλλον σου με πράγματα που έχουν μεγάλη συναισθηματική αξία για σένα.
Ερωτικά
Όλα συνηγορούν στην λήψη μιας σημαντικής απόφασης σε σχέση με την προσωπική σου ζωή κι ίσως βρίσκεσαι πολύ κοντά στο να καταλήξεις οριστικά σε σχέση με το τι είναι αυτό που ζητάς. Κι όταν αφεθείς στο «μοιραίο», τότε θα λάβεις και το «δώρο» σου!
 
ΛΕΩΝ
Γενικά
Ο Ήλιος και ο Ερμής στον Ζυγό αναμένεται να πολλαπλασιάσουν τις επαφές σου, ίσως μάλιστα κάνεις κι ένα μικρό ταξίδι για να δεις από κοντά τις λεπτομέρειες μιας υπόθεσης που σε ενδιαφέρει. Επιπλέον, οι συνθήκες ευνοούν θέματα σχετικά με τις σπουδές, την επιμόρφωση αλλά και την επαγγελματική σου κατάρτιση. Παράλληλα μπορεί να πάρεις πίσω κάποια δανεικά ή να ρυθμίσεις μια παλιά οικονομική υπόθεση.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, ίσως πρέπει να ξεκινήσεις την αναζήτησή σου από τον χώρο της εργασίας σου, αφού εκεί φαίνεται να εδρεύουν κάποιοι κρυφοί καημοί! Αν πάλι είσαι δεσμευμένος/η φρόντισε να δείξεις την αγάπη σου με έργα κι όχι μόνο με λόγια.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Ο ενεργός Ερμής εξυπηρετεί άριστα τις οικονομικές σου βλέψεις κι είναι πιθανό να σου γίνει μια επικερδής πρόταση. Ακόμη μπορεί να ωφεληθείς από την πώληση παλαιών αντικειμένων ή αντίθετα να περιέλθουν στην κατοχή σου κληροδοτήματα αλλά και αντικείμενα ή έγγραφα ιστορικής αξίας. Παράλληλα ίσως ξαναπέσει στο «τραπέζι» μια πρόταση συνεργασίας ή μια συμφωνία που είχε «παγώσει» στο παρελθόν.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις, ώστε να βρεθείς στην αγκαλιά ενός προσώπου που σε νιώθει και σε καταλαβαίνει. Για να συμβεί αυτό όμως, ίσως χρειαστεί να ξεκαθαρίσεις πρώτα μια παλιά υπόθεση που «σέρνεται» στην ζωή σου.
 

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Με τον Ήλιο και τον Ερμή να βρίσκονται στο ζώδιό σου θα έχεις την ευκαιρία να αναδειχθείς μέσα από τον διαμεσολαβητικό σου ρόλο, φέρνοντας πιο κοντά ανθρώπους με κοινά συμφέροντα ή επιθυμίες. Επιπλέον, καλείσαι κι εσύ να εκμεταλλευτείς τις θετικές συγκυρίες, προχωρώντας σε μια συμφωνία ή νομική πράξη που μπορεί να αλλάξει πολλά είτε στην καριέρα σου, είτε στην οικογένειά σου.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη σε καλεί να περάσεις περισσότερες όμορφες στιγμές με τον άνθρωπό σου αλλά κάπου κρυφά και μακριά από αδιάκριτα βλέμματα! Στην περίπτωση βέβαια που είσαι ήδη σε μια... άλλη σχέση θα πρέπει να πάρεις και την ευθύνη της επιλογής σου.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Σήμερα, πολλά θα κριθούν από το πόσο καλά «δικτυωμένος/η» είσαι κι αν σου δοθεί η ευκαιρία, μην διστάσεις να διευρύνεις τον κύκλο των επαφών σου, ιδιαίτερα με άτομα που «έχουν λόγο» σε διάφορα θέματα και μπορούν να συνδράμουν θετικά στους σκοπούς σου. Επιπλέον, ο ενεργός Ερμής ευνοεί τη δημοσιοποίηση ή την προώθηση των ιδεών και του έργου σου, μέσα από κάθε διαθέσιμη δράση.
Ερωτικά
Ο ενεργός Πλούτωνας μπορεί να σε φέρει κοντά σε ένα πρόσωπο που σε εκφράζει και αντιπροσωπεύει ό,τι καλύτερο θα μπορούσες να ζητήσεις. Αν πάλι είσαι δεσμευμένος/η, θα συνειδητοποιήσεις ότι έχεις κι άλλα να μάθεις ή να κάνεις με τον άνθρωπό σου!
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Οι συνθήκες ευνοούν τη σύναψη μιας συμφωνίας που θα μπορούσε να σου λύσει τα χέρια στον οικονομικό τομέα και να προσδώσει έναν άλλο «αέρα» στις κινήσεις σου. Γενικότερα οι «άλλοι» φαίνεται να υποστηρίζουν το έργο και τις επιδιώξεις σου και το μόνο που σου απομένει είναι να διαχειριστείς σωστά το πλεονέκτημά σου. Παράλληλα. ο ενεργός Ερμής μπορεί να επαναφέρει κοντά σου πρόσωπα που έχεις να δεις καιρό.
Ερωτικά
Ο Κρόνος στο ζώδιό σου σε καλεί να ασχοληθείς περισσότερο με τα προβλήματα των άλλων, αφήνοντας στην άκρη τα δικά σου. Έτσι, μπορεί να βοηθήσεις πολύ κόσμο αλλά όσον αφορά στην δική σου προσωπική ευτυχία, μάλλον θα πρέπει να περιμένεις.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Ο Ήλιος και ο Ερμής στον Ζυγό αναδεικνύουν την ηγετική σου «στόφα» κι ίσως έφτασε η στιγμή να δικαιωθεί η επιμονή σου να διατηρείς καλές σχέσεις με τους «ισχυρούς» αλλά και το «όνομα» που έχεις κτίσει μέσα από την επαγγελματική αντιμετώπιση διαφόρων υποθέσεων. Μπορεί ακόμη να σου προταθεί μια επικερδής συμφωνία από ένα πρόσωπο με το οποίο είχατε κοινή δράση στο παρελθόν.
Ερωτικά
Ο Πλούτωνας σε καλεί να κλείσεις οριστικά έναν κύκλο στην προσωπική σου ζωή και να ανοίξεις ένα νέο. Αυτό δεν έχει να κάνει απαραίτητα με κάποια αλλαγή προσώπου αλλά κυρίως με την αβίαστη έκφραση των συναισθημάτων σου.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Γενικά
Ο ενεργός Ερμής μπορεί να συμβάλλει στην διεκπεραίωση μιας παλιάς οικονομικής υπόθεσης αλλά και σε μια νομική πράξη που διασφαλίζει τα συμφέροντά σου. Ακόμη μπορεί να σου δώσει πρόσβαση σε «μυστικές» πηγές γνώσης, ενώ είναι πιθανό να αποκτήσεις μια ολοκληρωμένη εικόνα για το τι ακριβώς έχει διαμειφθεί παρασκηνιακά στον χώρο της εργασίας σου αλλά και... αλλού το τελευταίο διάστημα.
Ερωτικά
Στην παρούσα φάση φαίνεται να τονίζονται οι... σεξουαλικές σου επιδόσεις ή αναζητήσεις αλλά και κάποιες «κρυφές» δράσεις που αποσκοπούν στην καλύτερη ενημέρωσή σου γύρω από τις πραγματικές προθέσεις ενός προσώπου που σε ενδιαφέρει.
 
ΙΧΘYΕΣ 
Γενικά
Ο ενεργός Χείρωνας σε καλεί να επικεντρωθείς σε υποθέσεις ή δραστηριότητες που σχετίζονται με το παρελθόν, είτε πρόκειται για πρόσωπα και υποθέσεις που σε αφορούν προσωπικά, είτε για δραστηριότητες γενικότερου ενδιαφέροντος. Παράλληλα, ίσως ευνοηθείς οικονομικά από την μεσολάβηση ενός φιλικού σου προσώπου, ενώ ανάλογα θετική μπορεί να αποβεί και η συμφωνία σου με ένα ίδρυμα ή οργανισμό.
Ερωτικά
Η ζωή έχει μεγάλα σχέδια για σένα αλλά, πριν κληθείς να κάνεις το «μεγάλο βήμα», καλό θα ήταν να ξεμπερδέψεις οριστικά με οτιδήποτε σε βαραίνει, είτε πρόκειται για συνήθειες και νοοτροπίες, είτε πολύ περισσότερο για εξαρτήσεις που σε κρατούν πίσω.

Πηγή: astrology.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ