Παραμονές του γάμου της κόρης τους τα βρήκαν η Έλενα & ο Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ - Έτσι έληξε το διαζύγιο του αιώνα

Πως «επιτεύχθηκε μεταξύ τους μια συμφωνία σχετικά με τους όρους του διαζυγίου τους» γνωστοποίησαν σήμερα σε κοινό τους ανακοινωθέν ο Ρώσος ολιγάρχης Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ και η πρώην σύζυγός του.   

Η συμφωνία που ανακοινώθηκε σήμερα «βάζει τέλος σε όλες τις ένδικες διαδικασίες που ξεκίνησαν από διάφορα δικαστήρια» σύμφωνα με το δελτίο τύπου που δε διευκρινίζει ωστόσο το ποσό στο οποίο συμφώνησε το πρώην ανδρόγυνο.  

Τον Μάιο του 2014, ελβετικό δικαστήριο είχε επιδικάσει στην Έλενα Ριμπολόβλεβα, που παντρεύτηκε σε ηλικία 23 ετών τον πρώην της σύζυγο, το ποσό των 4 δισεκατομμυρίων ελβετικών φράγκων (3,6 δισεκατομμύρια ευρώ), ήτοι το 50% της περιουσίας του συζύγου της. Τον Ιούνιο του 2015 το Δικαστήριο της Γενεύης είχε αναθεωρήσει επί τα χείρω το ποσό που θα όφειλε ο δισεκατομμυριούχος στην πρώην του σύζυγο καθώς επιδίκασε μόλις 564, 7 εκατομμύρια ελβετικά φράγκα για την Έλενα, όπως επίσης και δύο ακίνητα.  

Αν και υπόθεση εκδικάστηκε κατόπιν από το Ομοσπονδιακό Δικαστήριο, εφόσον το ζευγάρι κατέληξε σε φιλικό διακανονισμό, το υψηλότερο δικαστικό σώμα στην Ελβετία δεν χρειάστηκε ποτέ τελικά να γνωμοδοτήσει σχετικά. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ