Τζιτζικώστας: Μπορώ να αλλάξω τη ΝΔ - Το κόμμα δεν ψάχνει αντι-Τσίπρα, ψάχνει αντίδοτο

«Οι συμπολίτες μας παρασύρθηκαν από τη λογική του εμφανισιακά νέου, αλλά το παλιό είναι ο Τσίπρας γιατί εφαρμόζει το παλιό. Η ΝΔ δεν ψάχνει αντι-Τσίπρα, ψάχνει αντίδοτο. 

Θέλουμε να δώσουμε λύσεις ουσιαστικές, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ αυτό που επιζητά είναι να παραμείνει στην εξουσία. Μπορώ να αλλάξω τη ΝΔ και να την οδηγήσω στη νίκη. Έχω στόχο να γυρίσω πίσω τους ανθρώπους που πιστεύουν στην ιδεολογία μας, αλλά για πολλούς λόγους δεν μας ψήφισαν», τόνισε, στη συνέντευξή του στον ΑΝΤ1, ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ, Απόστολος Τζιτζικώστας.

«Αν προλάβουμε να αλλάξουμε το κόμμα, θα κερδίσουμε τις επόμενες εκλογές. Βουλευτές από όλο το πολιτικό φάσμα με στηρίζουν. Εγώ θέλω όμως να αλλάξω τη ΝΔ.Η παράταξη πρέπει να μείνει ενωμένη όποιο και να είναι το αποτέλεσμα της διαδικασίας. Αν δεν αλλάξουμε εμείς το σπίτι μας, δε θα μπορέσουμε να πείσουμε τον κόσμο ότι μπορούμε να αλλάξουμε τη χώρα. Η παράταξη και η Ελλάδα δεν μπορεί να περιμένει.Κάποιοι προσπάθησαν να με διώξουν από την παράταξη. Ο Καραμανλής είναι κεφάλαιο για τη ΝΔ και την Ελλάδα. Είμαι αποφασισμένος να υπηρετήσω την ενότητα και να μην ανεβάσω τους τόνους. Το πρόβλημα δεν είναι ανάμεσά μας, το πρόβλημα είναι ο Τσίπρας που καταστρέφει τη χώρα», δήλωσε ο Απόστολος Τζιτζικώστας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ