Πεπόνι... μέλι από τον Μέλλο

Την Τετάρτη, στη βιολογική αγορά του Πειραιά (16.30-19.30), ο παραγωγός Γιάννης Μέλλος κερνούσε όποιον πλησίαζε τον πάγκο του μία φέτα φρεσκοκομμένο πεπόνι. Θεσπέσιο, ολόγλυκο, σαν φτιαγμένο από μέλι. Αποτέλεσμα; Κανείς δεν έφυγε από τον πάγκο του χωρίς τουλάχιστον ένα πεπονάκι στις σακούλες του. Αυτή άλλωστε είναι και η βασική ιδέα των βιολογικών αγορών, η προσωπική επαφή του παραγωγού με τον καταναλωτή.

Την Τετάρτη, στη βιολογική αγορά του Πειραιά (16.30-19.30), ο παραγωγός Γιάννης Μέλλος κερνούσε όποιον πλησίαζε τον πάγκο του μία φέτα φρεσκοκομμένο πεπόνι. Θεσπέσιο, ολόγλυκο, σαν φτιαγμένο από μέλι. Αποτέλεσμα; Κανείς δεν έφυγε από τον πάγκο του χωρίς τουλάχιστον ένα πεπονάκι στις σακούλες του. Αυτή άλλωστε είναι και η βασική ιδέα των βιολογικών αγορών, η προσωπική επαφή του παραγωγού με τον καταναλωτή. Χωρίς μεσάζοντες και τεχνικές μάρκετινγκ, ένας χώρος όπου το μόνο κριτήριο είναι η γεύση.

 

Σήμερα μοσχομύρισε και το γραφείο του Γαστρονόμου. Τι και αν ήταν το πεπόνι σε θερμοκρασία δωματίου, όποιος το δοκίμασε δεν είχε παρά να πει τα καλύτερα! Και να κάνει τις εύλογες συγκρίσεις με τα φρούτα που πωλούνται στις υπεραγορές. «Γευστικότερο πεπόνι δεν έχουμε δοκιμάσει φέτος» ήταν το πόρισμα.



Πηγή: www.gastronomos.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ