Επί 3 χρόνια η Νομική Αθηνών έρχεται πρώτη Παγκοσμίως σε διαγωνισμούς ρητορείας - Το eirinika.gr το γιορτάζει!

Με αφορμή μια ακόμα επιτυχία και παγκόσμια διάκριση σε διαγωνισμούς αγορητών το eirinika.gr ‘’γιορτάζει’’ και χαίρεται για τις διακρίσεις αυτών των δυνατών εκπροσώπων της σύγχρονης ελληνικής νεολαίας. 

Ένα μεγάλο μπράβο εκτός από τους φοιτητές αξίζει βέβαια και στους καθηγητές τους, που τους καθοδηγούν σε τόσο δύσκολους καιρούς για την παιδεία και τους πείθουν ότι μπορούν να πάρουν τις πρωτιές

Αναδημοσιεύουμε τα άρθρα με όλες τις διακρίσεις των τελευταίων ετών:

Very Good News: Έλληνας ο καλύτερος αγορητής στον κόσμο - Δεύτερη παγκοσμίως η ομάδα της Νομικής Αθηνών

Τη δεύτερη θέση κατέλαβε η νομική σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) στους παγκόσμιους τελικούς του Διεθνούς Διαγωνισμού Εικονικής Δίκης για το Δίκαιο του Διαστήματος «Manfred Lachs 2015», εκπροσωπώντας την Ελλάδα και την ευρωπαϊκή ήπειρο ως πρωταθλήτρια Ευρώπης, ενώ η εκπληκτική απόδοση των Ελλήνων φοιτητών επισφραγίσθηκε με τη βράβευση του Αθανασίου Πλεξίδα - μέλους της ομάδας - ως καλύτερου αγορητή του διαγωνισμού παγκοσμίως.

Δείτε την συνέχεια του άρθρου εδώ

Δεν υπάρχει πιο good news !!! Πρώτοι οι φοιτητές στη Νομική Αθηνών, δεύτεροι της Οξφόρδης, τρίτοι του Καίμπριτζ !!! Αδιάσειστη και ωραία αλήθεια- Χειροκροτήστε τους φοιτητές μας !

Ένα ακόμη βραβείο δόθηκε σε φοιτητές της Νομικής Σχολής Αθηνών, αυτή τη φορά στον 6ο Διεθνή Διαγωνισμό Εικονικής Δίκης Ρωμαϊκού Δικαίου στην Οξφόρδη (6th International Roman Law Moot Court Competition).

Οι φοιτητές της Νομικής Σχολής  Αθηνών μάλιστα, επικράτησαν των αντίστοιχων ομάδων των πανεπιστημίων της Οξφόρδης και του Κέιμπριτζ.

Η συνέχεια του  Good News εδώ

Good Νews: 4 φοιτητές της Νομικής Αθηνών νίκησαν τους αντιπάλους τους από το Χάρβαρντ σε εικονική δίκη στην Γενεύη! Μεγάλη επιτυχία των Ελληνόπουλων! 

«Υπάρχουν φοιτητές που δουλεύουν συστηματικά, με αφοσίωση πάνω στις σπουδές τους, ακόμη κι όταν το πανεπιστήμιο είναι κλειστό», είπε με έμφαση η 22χρονη Αννα Βεντουράτου, τελειόφοιτος της Νομικής Σχολής Αθηνών.

Η ομάδα της Νομικής –με την Περσεφόνη Βερνάδου, τον Παναγιώτη Θεοδωρόπουλο, τον Παναγιώτη Κυριάκου και την ίδια– κατέκτησε την πρώτη θέση στον Παγκόσμιο Γύρο του διεθνούς πανεπιστημιακού διαγωνισμού εικονικής δίκης ELSA Moot Court Competition, που διεξήχθη στην έδρα του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου στη Γενεύη.

Ποιον είχε αντίπαλο στον τελικό; Την ομάδα του Πανεπιστημίου Harvard κέρδισαν τα «δικά μας παιδιά»...

Δείτε εδώ ολόκληρο το άρθρο

Αποκλειστικό: Συνέντευξη με την Ιουλία Βουλέλη, τη φοιτήτρια της Νομικής Αθηνών που έλαβε το 1ο βραβείο ρητορείας στον κόσμο-Η 20χρονη μιλάει στο eirinika.gr για τη ζωή της και τους στόχους της

Στο eirinika.gr μιλά η  Ιουλία-Αικατερίνη Βουλέλη μέλος της χρυσής ομάδας της Νομικής αλλά και η κορυφαία ρήτορας αφού έλαβε την 1η θέση στο διαγωνισμό. 

Αναμφισβήτητα η πιο ευχάριστη είδηση της εβδομάδας δεν ήταν άλλη από την πρωτιά των Ελλήνων φοιτητών της Νομικής σε διαγωνισμό στον 6ο Διεθνή Διαγωνισμό Εικονικής Δίκης Ρωμαϊκού Δικαίου στην Οξφόρδη (6th International Roman Law Moot Court Competition).

«Αντίπαλοι» τους οι συνάδελφοι τους από τα πανεπιστήμια  της Οξφόρδης και του Κέιμπριτζ.

Διαβάστε στην συνέχεια της συνέτευξης εδώ

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ