Στα ροζ ξανά η Ελένη Μενεγάκη για τον καρκίνο του μαστού - Ροζ φωταγωγήθηκε ολόκληρο το Χίλτον


Με το σήμα της πρόληψης του καρκίνου του μαστού (pink ribbon) φωταγωγήθηκε στις 19 Οκτωβρίου, η πρόσοψη του Hilton Athens, στο πλαίσιο της Εκστρατείας Ενημέρωσης για τον Καρκίνου του Μαστού της Estee Lauder Companies.

Πιο λαμπερή από ποτέ, φορώντας την pink ribbon, αλλά και τα βραχιόλια που σχεδίασε ο Δούκας Χατζηδούκας, η Ελένη Μενεγάκη παρακολούθησε από κοντά τη φωταγώγηση ξενοδοχείου ως Πρέσβειρα της Εκστρατείας Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού της Estee Lauder.

Αξίζει να σημειωθεί πως το ξενοδοχείο Hilton θα παραμείνει ροζ για μία εβδομάδα με σκοπό να ενισχύσει τη μετάδοση του μηνύματος της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης.


Από το 1992 που δημιουργήθηκε από την Evelyn Lauder, το ροζ κορδελάκι αποτελεί το παγκόσμιο σύμβολο της εκστρατείας για την πιο συχνή μορφή καρκίνου στις γυναίκες.

Στην Ελλάδα, από το 2005, η Estee Lauder μεταμορφώνει το Pink Ribbon σε βραχιόλι σε αποκλειστική συνεργασία με τον σχεδιαστή, Δούκα Χατζηδούκα.

Αυτή τη χρονιά, «το χρώμα του αναδεικνύει την ευαισθησία της θηλυκότητας. Είναι κατασκευασμένο από διπλό φυσικό δέρμα, χωρίς χημικές επεξεργασίες, ενώ η τρισδιάστατη κορδέλα που φέρει εσώγλυφο το σύμβολο του pink ribbon, αποτελείται από μέταλλο σε ασημί χρώμα φινιρισμένο με υπο-αλλεργικό βερνίκι», τονίζει υπερήφανα ο σχεδιαστής.

Η τιμή του είναι στα 10 ευρώ και τα έσοδα υποστηρίζουν το έργο του Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών για τον Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ