Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Στον εισαγγελέα η Κατερίνα Σαββαΐδου - Όλγα Γεροβασίλη: Δεν μπορεί να μένει πια στο πόστο της

Αυτοπροσώπως εμφανίστηκε στο γραφείο του εισαγγελέα Γιάννη Δραγάτση, η γενική γραμματέας Εσόδων Κατερίνα Σαββαΐδου, η οποία αναμένεται να λάβει προσθεσμία, για την υπόθεση που έχει κληθεί.

Η κ. Σαββαΐδου κλήθηκε από τους εισαγγελείς Γιάννη Δραγάτση και Αγγελική Τριανταφύλλου, να δώσει εξηγήσεις, ως ύποπτη, για την τέλεση του κακουργήματος της απιστίας στην υπηρεσία. Η δικογραφία που καλείται να αντικρούσει η Γ.Γ Εσόδων, αφορά απόφασή της να επανεξεταστεί φορολογικό πρόστιμο, ύψους 78 εκατ. ευρώ, που είχε επιβληθεί σε εταιρεία και το οποίο είχε επικυρωθεί από επιτροπή διοικητικής επίλυσης φορολογικών διαφορών.

Με την απόφασή της αυτή, το πρόστιμο κατέστη μη απαιτητό καθώς "πάγωσε" επι 2,5 χρόνια. Η υπόθεση αυτή έχει δώσει την χαριστική βολή στις σχέσεις της κας Σαββαϊδου με την κυβέρνηση. Τόσο με δηλώσεις υπουργών όσο και με διαρροές από το Μέγαρο Μαξίμου έχει ζητηθεί η παραίτησή της.

«Η κα Σαββαϊδου είναι σε μια θέση στην οποία δεν πρέπει να υπάρχουν σκιές. Έχει ζητηθεί η παραίτηση της κας Σαββαϊδου και δεν μπορεί σε αυτό το πόστο να παραμένει», δήλωσε πριν από λίγο η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

 


2nd family summit

 

2nd family summit