Επίθεση Κροατών χούλιγκανς σε Έλληνες δημοσιογράφους - Τους χτύπησαν, έβγαλαν μαχαίρι μόλις άκουσαν Ελληνικά‏

Σοβαρό επεισόδιο έγινε το βράδυ της Δευτέρας στο κέντρο του Ζάγκρεμπ όταν Κροάτες χούλιγκαν επιτέθηκαν σε Έλληνες απεσταλμένους δημοσιογράφους για τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Ντιναμό για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι Κροάτες οπαδοί έψαχναν Έλληνες στο κέντρο της πόλης και μόλις αντιλήφθηκαν την παρουσία έξι δημοσιογράφων τους σταμάτησαν, τους ρώτησαν από πού είναι και αν έχουν σχέση με Έλλάδα και Ολυμπιακό και χτύπησαν τους συναδέλφους Διονύση Βερβελέ και Γιώργο Στασινόπουλο.

Στον πρώτο μάλιστα ο αρχηγός του γκρουπ των έξι ατόμων έβγαλε μαχαίρι, δίχως ευτυχώς να το χρησιμοποιήσει καθώς δεν υπήρξε κάποια αντίδραση από την πλευρά των Ελλήνων. Οι δύο δημοσιογράφοι είναι καλά στην υγεία τους.

Λίγο αργότερα κι ενώ πηγαίναμε προς τα ταξί για να επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο, μας σταμάτησαν από ένα μπαρ. Ρώτησαν αν είμαστε Ελληνες και ήταν έτοιμοι να βγουν πολλοί από το μαγαζί, αλλά ο αρχηγός τους όταν είδε κάρτα press έδωσε εντολή να μη γίνει κάτι και να αποχωρήσουμε. 

Η κατάσταση είναι τεταμένη και γι΄αυτό το πολύ σοβαρό ζήτημα θα ενημερωθεί από τον ίδιο τον Ολυμπιακό η UEFA. 

Θυμίζουμε ότι δεν έχει επιτραπεί η μετακίνηση Ελλήνων οπαδών κατόπιν απόφασης της Ντιναμό και της κροατικής Αστυνομίας για το φόβο επεισοδίων.

Στο ξενοδοχείο όπου έχει καταλύσει ο Ολυμπιακός αλλά και σε αυτό της ομάδας Νέων και των δημοσιογράφων υπάρχει αστυνομική δύναμη για λόγους ασφαλείας.

Πηγή:Pamesports.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ